İlk Galaxy Fold Benchmark Sonuçları Geldi!

Samsung'un katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Fold için Geekbench benchmark sonuçları ortaya çıktı.

Galaxy Fold test sonuçları geldi!

Galaxy Fold, kısa bir süre önce tanıtılmış ve bizler de sizlerle Mobil Dünya Kongresi'nden ilk değerlendirmemizi paylaşmıştık hatırlarsanız. Galaxy Fold'un piyasaya çıkmasına 1 aydan daha kısa bir süre kaldı. Bununla beraber de benchmark test sonuçları ortaya çıkmaya başladı. Galaxy Fold için ilk gelen test sonuçları Geekbench'e ait.

İlk Galaxy Fold Benchmark Sonuçları Geldi!

Galaxy Fold için ortaya çıkan GeekBench benchmark sonuçlara göre, Samsung'un katlanabilir akıllı telefonu tek çekirdek puanıyla 3418, çoklu çekirdek puanıyla da 9703'lük bir performans gösteriyor. Samsung SM-F900F kod adıyla listede görünen Galaxy Fold, işlemci olarak Qualcomm Snapdragon 855'i kullanıyor.

Bilindiği gibi Samsung, akıllı telefonlarında hem Snapdragon hem Exynos işlemcilerini kullanıyordu. Snapdragon'u modellerini ABD ve Çin pazarına sunan Samsung, Exynos'lu modelleri ise diğer pazarlarda satışa sunuyordu. Fakat Galaxy Fold'da bir istisnada bulunan Samsung, bu kez yalnızca Snapdragon işlemciyi kullanıyor. Muhtemelen telefonun Exynos'lu modeli olsa, bu puanlardan daha yüksek skorlar elde edecekti. Zira Samsung'un diğer telefonlarından da bilindiği gibi, Exynos platformu Snapdragon'dan daha yüksek test sonuçları alıyor.

Okuyucu Yorumları