iOS 9'dan ipuçları "Google'da" göründü!

CHIP Online da dahil olmak üzere, pek çok büyük siteye iOS 9 ile girenler olduğunu biliyor musunuz?

iOS 9'u Google "sızdırdı!"

Apple kullanıcıları şu sıralar iOS 8.2'yi beklemekteler ancak Google'ın Analytics hizmetinde ortaya çıkan bir detay, iOS 9'dan ipucu verdi.

Popüler Çekçe site letemsvetemapplem.eu'nun Google Analytics bilgileri arasında görünen iOS 9 sürümü, Apple'ın mobil işletim sisteminin bir sonraki sürümü üzerinde çalıştığını gösteriyor. Yeni iOS sürümlerinin genellikle Temmuz ve Ağustos aylarında geldiğine bakarsak Apple'ın gerçekten iOS 9'a yoğunlaşmış olma ihtimali var.

Analytics verileri, "iOS 9"lu bir cihazın ayın 5'i, 10'u ve 12'sinde olmak üzere siteyi 3 kere ziyaret ettiğini gösteriyor.

iOS 9'la CHIP Online'a da girenler var

Bu arada AppleInsider da Analytics bilgilerinde iOS 9'un adını görmeye başladığını doğruluyor. CHIP Online Türkiye'nin Analytics bilgilerine baktığımızda biz de 23 Aralık, 9 Ocak ve 14 Ocak tarihlerinde iOS 9'la ziyaret edildiğimizi gördük

İşletim sisteminin sürümünü farklı gösterip, Google'ı kandırmak elbette mümkün ve bu çok da zor bir iş değil. Yine de birden fazla sitede iOS 9'un adını görmemiz, sızıntının doğru olma ihtimalini güçlendiriyor.

Okuyucu Yorumları