iPhone 6, Apple'ın son şansı mı?

Apple, iPhone 5S'le uğraşmak yerine doğrudan iPhone 6'yı mı piyasaya sürmeli?

Son şans iPhone 6 mı?

En büyük rakibi Galaxy S4'ün satışının azalmaya başladığı ve Nexus 5'in sadece söylenti olarak kalmaya devam ettiği günlerde, pek çok piyasa uzmanı, iPhone 6'nın satışlar için Apple'ın en büyük ve belki de son şansı olabileceğini düşünüyor.

Tüm akılı telefon üreticilerinin bu sene içinde gösterdiği satış performansı açıkça belli şeyleri işaret ediyor: Ürünlerinizin kesinlike öncekilerden ayırdedici olması ve sektör içi rekabetten dolayı amiral gemisi modellerinizin çok daha öne çıkarılması şart!

iPhone 6 ile Apple'ın yapmaması gereken şey, uzmanlara göre şu: Samsung Galaxy S4'ü neredeyse önceki model S3 ile aynı dış görünüş ile piyasaya sürdü. Her ne kadar iç özellikleri değişse de, Apple'ın önceki senelerde canını yakan da bu olmuştu. Can alıcı değişikliklerin olmaması da S4'ün satışlarını bir hayli etkilemiş görünüyor. O yüzden Apple'ın 5S yerine doğrudan çok farklı bir iPhone'a geçmesinin daha doğru olacağı konuşuluyor.

iPhone 6 için Apple'ın, Google'ın yaptığı bir hatayı da yapmaması gerekiyor. LG tarafından üretilen Nexus 4 bir hayli sevilmişti ama Nexus 5 hala görünülerde yok. Bir üst modelin modelin gecikmesi Google'a nasıl zarar veriyorsa, Apple'a da aynı zararları verebilir...

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı paylaşın...

Okuyucu Yorumları