İşte Microsoft'un hazırladığı gizli kitap!

Microsoft'un kendi bünyesine katılan Nokia çalışanlarına gizli hediyesi, eminiz sizi de etkileyecek!

Nokia'ya "gizli" hediye!

Microsoft'un Nokia'yı satın alma işlemleri, birkaç hafta önce tamamlanarak yürürlüğe girdi. Satın alma sonucunda Nokia'nın 25.000 çalışanı, Microsoft'un iş gücüne katıldı. Yeni bir rapor ise Microsoft'un tüm bu yeni çalışanlarına 128 sayfalık, gizli kalması gereken çok hoş bir kitap hediye ettiğini ortaya çıkardı.

"One" adındaki kitap, rapora göre Microsoft ve Nokia'nın kontrolündeki TCOLondon ortaklığıyla ortaya çıkarılmış. Kitabın amacı ise tüm yeni çalışanlara firmaların teknolojik yenilikler yapmada ortak bir tarihe sahip olduklarını göstermek. Oldukça etkileyici olduğu söylenen kitapta çeşitli illüstrasyonlar için harcama yapmaktan hiç kaçınılmamış. Yani kitap, basit bir kılavuz olmaktan çok daha ötesini yaparak, Nokia ve Microsoft'un tarihlerini kutlamayı başarıyor.

İşte Microsoft'un hazırladığı gizli kitap!

Kısıtlı sayıda üretildiği bilinen kitap için ne kadar bütçe ayrıldığı bilinmiyor. Rapor, Microsoft CEO'su Satya Nadella'nın kitabın bir kopyasını bir ziyaret sırasında Finlandiya başkanı Sauli Niinisto'ya hediye ettiğini de ekliyor.

Büyüleyici kitaptan daha fazla görüntü, haberimizin sonraki sayfasında.

İşte Nokia çalışanlarına hediye edilen "One"...

İşte Nokia çalışanlarına hediye edilen

İşte Microsoft'un hazırladığı gizli kitap!

İşte Microsoft'un hazırladığı gizli kitap!
Okuyucu Yorumları