Kaspersky'den küçük şirketlere özel!

Kaspersky, küçük şirketler için geliştirdiği kullanımı kolay ürünü ile bakın neler sunuyor...

BT uzmanı olmaya gerek yok!

IDC'nin rakamlarına göre dünya genelinde 10'dan daha az çalışanla yürütülen 75 milyonu aşkın işletme var. Peki, bu küçük şirketler yeterince güvende mi?

Kaspersky Lab, küçük ölçekli işletmelere yönelik olarak geliştirdiği "Kaspersky Small Office Security" çözümünün yeni sürümüyle küçük şirketlere büyük güvenlik sağlıyor. Üstelik bu ürünün kurulumu için BT uzmanı olmanıza da gerek yok!

Büyük şirketler online tehditler ve güvenlik çözümlerinin önemine dair geniş kapsamlı çalışmalar yapıyor. Peki ya küçük şirketler? Onlar, internet dünyasında kurumları bekleyen tehditlerden ne kadar haberdar ve kendilerini ne ölçüde koruyabiliyor?

Bu sorudan yola çıkan güvenli içerik yönetim çözümleri alanındaki lider şirket Kaspersky Lab, 25'ten daha az çalışana sahip işletmeler için özel olarak tasarlanmış güvenlik çözümü olan "Kaspersky Small Office Security" çözümünün yeni sürümünü duyurdu. Bu çözüm, küçük işletmelerin online güvenlik sorunlarını çözmelerine yardımcı olan yeni özellikler içeriyor. Çözümü rakiplerinden ayıran en büyük farkı ise kullanım kolaylığı... İşletme sahiplerinin bir BT uzmanından yardım almasını gerektirmeyen, kullanımı kolay bir ürün içerisinde Kaspersky Lab'in en son zararlı yazılım engelleme teknolojilerinin tümü sunuluyor.

İhtiyaçlara özel tasarlanmış bir ürün

İhtiyaçlara özel tasarlanmış bir ürün

IDC tahminlerine göre, dünyada 10'dan daha az çalışanla yürütülen 75 milyondan fazla işletme bulunuyor. Bu "çok küçük ölçekli işletmeler", 2014 yılında milyarlar değilse bile milyonlarca dolar kazanacak. Ancak online güvenlik pazarında bu küçük şirketlerin ihtiyaçlarına yönelik tasarlanmış çözüm paketleri yeni yaygınlaşıyor.

Sonuç olarak, işletme sahipleri, kurumsal ihtiyaçlarını yeterince karşılamayan tüketici seviyesindeki ürünleri ya da yönetilmesi zor olan ve işletmelerin asla kullanmayacakları güvenlik özellikleri için ödeme yapmaya zorlayan kurumsal seviyedeki ürünlerin sadeleştirilmiş sürümlerini kullanmaya mecbur ediliyordu.

Kaspersky Small Office Security, siber suçlara karşı güçlü koruma ile küçük işletmelerin global ekonomide rekabet etmek için ihtiyaç duyduğu özellikleri birleştirerek, yalnızca bu küçük işletmelerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla tasarlanmış. En önemlisi, bu ürünün kurulumunun ve yönetilmesinin son derece basit olması... Buna ek olarak ürün, satın alma maliyetleri ve yönetim süreci açısından da inanılmaz bir değer sunuyor. Bu sadelik, işletme sahiplerinin odaklarını dağıtmadan, tüm dijital tehditlere karşı korumaya sahip olmalarına imkan veriyor.

Kaspersky Lab Baş Teknoloji Yöneticisi Nikolay Grebennikov, ürünün yeni sürümüyle ilgili olarak; "BT güvenliği pazarının en üst koruma teknolojilerini, en basit bilgisayar bilgisine sahip olan bir kişinin bile kolayca anlayabileceği bir formla birleştirdik" açıklamasını yapıyor.

Okuyucu Yorumları