Kingston'dan netbook'a özel RAM...

RAM devi Kingston netbooklar için özel bir sürpriz hazırladı: İşte yeni HyperX bellek modülleri!

Netbook'a özel RAM...

Kingston özellikle Intel Atom işlemci kullanmakta olan netbook bilgisayar cihazlarının kullanıcılarını hedefleyen yüksek performanslı 2GB HyperX SO-DIMM'i piyasaya sürdü.

Piyasaya sürülen KHX4200S2LL/2G Kingston parça numaralı yeni SO-DIMM, 533MHz veri yolu özelliklerini destekleyen netbook bilgisayarlarda daha hızlı gecikme süreleri kullanarak sistem performansını arttırmak üzere tasarlandı.

Kingston Teknoloji Müdürü Mark Tekunoff, "Netbook veya mobil internet cihazı, HyperX bellek modülünün ön ayarlı düşük gecikme süresi değerini otomatik olarak tanıyacak ve standart belleklere oranla daha yüksek performans sağlamak üzere mobil cihazda uygun şekilde ön yükleme yapacaktır. Netbook'lar giderek daha fazla popülariteye sahip oluyor. Kingston, bu küçük mobil cihazların daha hızlı çalışmasını sağlayan bir HyperX modülü sunmaktan mutludur." dedi.

Asus Eee, MSI Wind ve Gigabyte UMPC seri çeşitleri netbook'lar için uygun bir ürün olan 2GB HyperX SO-DIMM Kingston HyperX bellekleri ömür boyu garanti ile geliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları