Kingston Technology’den 800 MHz’lik DDR2 Value Ram

Kingston Technology’den, Socket AM2 platformları için AMD Athlon 64 ürün ailesine, yeni 800 MHz’lik DDR2 Value Ram modülleri ile tam destek.

Kingston Technology’den 800 MHz’lik DDR2 Value Ram

Dünyanın en büyük bağımsız bellek üreticisi Kingston Technology, soket AM2 masaüstü işlemcileri desteklemek üzere ValueRAM DDR2 800-MHz modülünü piyasaya sunduğunu duyurdu. Yeni Kingston DDR2 800-MHz ValueRAM modülleri 2 GB’a kadar farklı kapasitelerde satışa sunuluyor. Yeni modüller aynı zamanda diğer DDR’lere göre daha yüksek hız, daha büyük bant genişliği, daha düşük enerji tüketimi ve daha gelişmiş ısı performansı ile DDR bellek teknolojisinde yeni nesil devrim niteliğini taşıyor.

Kingston, DDR2 bellekleri desteklemek üzere DDR2 tabanlı platformların geliştiriminden bu yana, AMD ve iş ortakları ile birlikte çalışıyor. Standart DDR2 533-MHz ve 677-MHz’leri destekleyen Soket AM2 platformlar aynı zamanda DDR2 800-MHz modülleri de destekleme yeteneğine sahip.

“Kingston’un AMD ile uzun yıllara dayanan ilişkisi, yüksek performanslı bellek teknolojisi piyasasına girmemizi ve en son DDR2 tabanlı bellek teknolojisini piyasaya sunmamızı sağladı” diyen Kingston Senior Teknoloji Müdürü Mark Tekunoff, AMD Athlon 64 ürün ailesi ile birleşen Kingston DDR2 800-MHz ValueRAM’in, müşterilerin masaüstü ve iş istasyonu uygulamaları için yüksek performanslı, ideal bilgi işlem yeteneğine sahip PC’ler yarattığını söyledi.

“Kingston’un yeni nesil bilgi işlem performansı sağlamak üzere soket AM2 platformları destekleyen DDR2 800 MHz ValueRAM bellekleri piyasaya sunmasından mutluyuz” diyen AMD Masa Üstü Ürünler Pazarlama Müdürü David Schwarzbach, DDR belleklerden DDR2 bellek modüllerine geçişin müşteriler için en doğru zamanda gerçekleştiğini, müşteri odaklı bir şirket olarak pazarı incelediklerini ve içinde bulundukları zamanın, fiyat, bulunabilirlik ve performans açısından DDR2 bellekleri pazara sunmak için en ideal zaman olduğunu tespit ettiklerini dile getirdi.

800-MHz DDR2 ValueRAM Özellikleri

• 800 MHZ’de test edilmiş
• 1,8 Volt operasyon ile %50 daha az enerji kullanımı
• Yansıma sonucu oluşan sinyal iletim hatalarını önlemek için, bellek yongası içinde yer alan bellek sinyal eki
• CAS Gecikme Süresi: 5

Okuyucu Yorumları