Kışa özel dayanaklı fotoğraf makinesi!

Suya, yağmura, kara ve düşmeye dayanıklı bu fotoğraf makinesi, kışın yol arkadaşınız olmaya aday!

Dayanıklı fotoğraf makinesi!

Kışın zor koşullarına uygun, suya, yağmura, kara ve düşmeye dayanıklı Pentax WG1, kışa özel neopren kılıf, tripot ve karabina kayış aksesuarları ile oldukça kullanışlı.

Optio WG1, 10 metre derinliğe kadar suya dayanıklılık özelliği sayesinde su altını keşfedebilir ve sualtı deneyiminizi ölümsüzleştirebilirsiniz. Zor koşullar için geliştirilen darbelere ve çarpmalara dayanıklılık özelliklerine sahip olduğundan 1.5 metre yükseklikten düşmelere ve 100 Kg ağırlığa kadar baskıya dayanıklı.

-10°C'ye kadar gibi ekstrem ısılara dayanıklılığıyla soğuğa dayanıklılık sunan bir dış mekan fotoğraf makinesi. Optio WG1'in her gün kullanım için son derece ideal. Yalnızca sörf, snowboard, bungee jumping, kayak, dağcılık, skydiving gibi ekstrem sporların zor koşulları için değil, günlük hayatta yaşanabilecek sıvı dökülmesi, kaza ile düşürme ya da cihazın üzerine oturma gibi olaylara karşı da dayanıklı.

Siyah ve mor seçeneği mevcut

Siyah ve mor seçeneği mevcut

Siyah ve mor olarak iki renk seçeneği olan OPTIO WG1 alüminyum alaşımlı gövdeye sahip. 14 megapiksel CCD sensöre sahip cihaz şaşırtıcı derecede gerçekçi fotoğrafları ve renkli çoğaltımları garanti ediyor.

Optik geniş açı 5x zoom (35mm'de 28mm – 140mm'ye eşdeğer) ve 1cm makro özelliği manzara, mimari, portre, yakın veya uzak plan çekimler gibi her tür fotoğraf çekimine uygun. OPTIO WG1, 230 000 noktacık çözünürlüklü 2.7 inç LCD ekrana ve fotoğraflarınıza kolaylıkla bakabilmeniz için 16/9 formatına sahip. Bu kompakt fotoğraf makinesi, saniyede 30 kare hızla HD videolar (1280 x 720 piksel) çekebiliyor.

Her zaman muhteşem fotoğraflar için "ileri mikroskop" (resmi 6.1 kere büyüten), yüz önceliği, gülümseme tanıma, ve göz kırpma uyarısı özellikleri bulunuyor. OPTIO WG1'i karabina askısı ile dilerseniz kemerinize, dilerseniz bisikletinize bağlayarak cihazı her an elinizin altında bulabiliyorsunuz.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları