KNOX Güvenlik Sistemi Android'e...

Android için kurumsal geliştirmeler sürüyor Samsung KNOX Güvenlik Sistemi Android'e entegre ediliyor

Android'e KNOX geliyor!

Samsung Electronics ve Google, Samsung KNOX teknolojisinin bir bölümünün Android'in yeni sürümüne entegre edileceğini duyurdu. Geçtiğimiz günlerde yapılan Google I/O toplantısında sunulan yeni Android sürümü, kurumsal kullanıcılar ve BT yöneticileri için bir dizi yeni özellik içerecek. Bu özellikler arasında iş verilerinin yönetilmesine ve güvence altında tutulmasına yönelik ayrı bir bölüm de var. Bu yeni deneyim kurumsal kullanıcılara ve BT yöneticilerine, gelişen kurumsal mobilite trendlerine uyum sağlama yeteneği de kazandıracak.

Samsung Electronics KNOX İş Grubunun Kıdemli Başkan Yardımcısı Injong Rhee şunları söyledi: "Samsung, Android kullanıcılarının gelişen mobil güvenlik ve gizlilik ihtiyaçlarını karşılamak konusunda benzersiz bir konumdadır. Android'in kurumsal ekosistemini inşa etmek ve Android kullanan cihazları işletmelerin birinci tercihi haline getirmek konusunda Google'la birlikte çalışma fırsatı bulduğumuz için çok mutluyuz. Bu girişim, işgücü mobilitesinde çok büyük bir dönüşüm anlamına geliyor."

Samsung, kapsamlı bir KNOX yönetim ve uygulama mağazası hizmeti de sunuyor. Samsung, bu yeni nesil Android platformunda bulunan Samsung KNOX bileşenlerine ek olarak, KNOX EMM ve KNOX Marketplace gibi uzmanlaşmış tescilli hizmetler geliştirmeye de devam edecek.

Daha fazla bilgi için www.samsungknox.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları