Kocası iş bulamayınca duruma karısı el koydu

8 ay boyunca iş bulamayan adamın yardımına karısı koştu: İşte çok ilginç bir site...

"Kocama iş bulun" sitesi!

Mike Steams 2008 yılında üniversitede lisans üstü eğitimini tamamlayıp iş hayatına atılmaya karar verdi. Özellikle bir firmada kurumsal pazarlama işi yapmak istiyordu fakat bir türlü aradığı işi bulamadı. İstediği işi bulma konusunda şansı yaver gitmeyince, bu kez karısı, Robin artık kendisinin devreye girmesinin vaktinin geldiğini düşündü ve bir web sitesi hazırladı. Hazırladığı sitede kocasının özgeçmişi, kişisel bilgileri ve hatta kocası Mike ile bir röportaj bile yapıp siteye koydu.

Myhusbandneedsajob.com (kocamın bir işe ihtiyacı var) alan adını da alan Robin, sitenin içeriğini de kendisi hazırladı. Sitede; "Bu site iş piyasasından kaynaklanan hayal kırıklığı nedeneniyle doğdu. Lisans üstü eğitim derecesini elde ettikten sonra 10 ay boyunca yorulmak bilmeden iş aramasına rağmen, ben de ona bu işsizlik denizinde yadım etmeye karar verdim" diyen Robin ziyaretçileri siteyi inceleyerek kocasını daha yakından tanımaya davet ediyor.

Site, gördüğü ilgi nedeniyle sık sık erişim sorunları yaşayabiliyor. Pazarlama işine girmek isteyen Mike kadar, karısı Robin'in bu girişimci ruhu da işverenlerin dikkatini çekmeye aday.

Siteye ulaşmak için tıklayın...

Okuyucu Yorumları