Lenovo, Yeni Dizüstü Bilgisayarlarını Duyurdu

Geçen yıl IBM'in kişisel bilgisayar bölümünü satın alarak dünyanın en büyük üçüncü PC üreticisi olan Lenovo, Intel® Core™2 Duo işlemci özellikli ilk dizüstü kişisel bilgisayarı N100'ü piyasaya çıkardı

Lenovo, Yeni Dizüstü Bilgisayarlarını Duyurdu

Lenovo N100 serisinde, geniş ekran özelliğinin yanı sıra yeni nesil WiFi bağlantısı, güçlendirilmiş multimedya özellikleri, en son teknoloji Intel® Core™2 Duo işlemci, Vista Premium-ready olanakları ve endüstride öncü sistem desteği bulunuyor. PC teknolojisindeki yeniliklere sahip olan Lenovo N100, küçük işletme sahipleri için tasarlanmış dizüstü bilgisayarlarında teknolojiyi üst seviyeye taşıyor.

Lenovo N100 serisi, kablosuz ve multimedya özelliklerini içeriyor. "Multiple In/ Multiple Out (MIMO) ve 802 temelli yeni nesil WiFi teknolojisi özelliklerine sahip N100, daha önceki standartlara sahip PC'lere göre çok daha hızlı bağlantı ve kablosuz çalışma kolaylığı sunuyor. Ayrıca N100 serisinin 15.4 inch VibrantView ekranı keskin kontrastlar, net görüntüler, arttırılmış renk derinliği ve daha geniş izleme olanağı sağlıyor. VibrantView kullanıcıların çok az ışıkta bile high-end grafik ve video izlerken multimedya deneyimlerini optimize ederek, dünyayı yanınızda taşıma imkanı sağlıyor.

N100 serisinde güç-etkin mobil çift çekirdekli performans sağlamak için, en son Core™2 Duo, 64 bit ve Intel Celeron M işlemcileri kullanılıyor. Vista-capable desteğinin yanı sıra 15.4 inch geniş ekran ve high-end grafik performansı yüksek elde edebilmek için 64MB ve 128MB ile NVIDIA GeForce Go 7300 ekran kartları sunulmaktadır.

Lenovo, Notebook Bölümü başkan yardımcısı Marc Godin; "Yeni Lenovo N100 küçük işletme müşterilerine daha iyi, hızlı bağlantı ve performans sunmaktadır. Güvenilirlik, kullanım kolaylığı sağlayan tasarımların yanısıra Intel'in en son işlemcilerinin arttırılmış performansları, daha iyi kablosuz bağlantı ve Vista yükseltebilirliği ile yeni N100'de son teknoloji özelliklerini bir araya getirdik" diyerek müşterilere sorunsuz bir bilgisayar sunduklarını dile getiriyor.

Lenovo N100 dünya genelinde 60'tan fazla ülkede, Lenovo iş ortakları aracılığı ile satışa sunuluyor. Lenovo, Türkiye'de de 1,099$+KDV'den başlayan tavsiye edilen son kullanıcı fiyatlarıyla Intel® Core™ Duo işlemci performansını kullanıcılara sunuyor.

Okuyucu Yorumları