LEVEL 150

LEVEL'ın Temmuz sayısı, birbirinden önemli 6 büyük sürpriz ile geliyor!

LEVEL 150

LEVEL, 150. sayısıyla oyuncuların karşısına çıkıyor. Tamı tamına 12,5 yılı geride bırakan LEVEL, 150. sayısı şerefine okurlarına dolu dolu bir dergi sunuyor. Önemli oyunlar hakkında yazılar, E3 2009 fuarından detaylar, yepyeni bir tam sürüm oyun, Online Oyun Kitapçığı, dört dev poster ve Karahan için HanPara! İşte 202 sayfalık 150. sayı hakkındaki detaylar...

Temmuz ayında LEVEL'ın içi dopdolu! Max Payne 3 hakkında en son bilgiler ve oyunun ilk ekran görüntüleri, Max Payne 3 yakın planında. Merakla beklenen yeni oyunlar Ghostbusters: The Video Game, Prototype ve Red Faction: Guerrilla incelemeleri de Temmuz ayında LEVEL'da... Öte yandan Mafia II ve Kaan Kural röportajları da bu ayın dikkat çeken konuları arasında. Son olarak Haziran ayının başında gerçekleşen E3 2009 fuarı, tam 32 sayfa boyunca tüm detaylarıyla LEVEL'da...

Bu ay LEVEL'da ön plana çıkan konular şöyle: Blur, Pro Evolution Soccer 2010, The Agency ilk bakışları; 300. Sayı ve E3 2009 dosya konuları; Ghostbusters: The Video Game, inFamous, Overlord II, Prototype, Red Faction: Guerrilla, Street Fighter IV incelemeleri; Kaan Kural röportajı.

Gelelim 150. sayı sürprizlerine. LEVEL, bu aydan itibaren 48 sayfalık Online Oyun Kitapçığı ile birlikte piyasaya çıkıyor. Bu kitapçıkta, online oyun dünyasına dair her türlü haber, ön inceleme ve inceleme yazılarına ulaşabilirsiniz. LEVEL'ın bir diğer 150. sayı sürpriziyse dört dev poster. Assassin's Creed II, Max Payne 3, iki adet Karahan posteriyle duvarlarınızı süsleyebilirsiniz. Karahan demişken, 150. LEVEL'ı alan herkes, oyun için 5 TL değerinde HanPara'ya da sahip olacak.

Son olarak 150. sayının tam sürümünü söyleyelim. LEVEL, bu ay tüm okuyucularına Call of Juarez'in tam sürümünü hediye ediyor. Devam oyununun piyasaya çıktığı bu günlerde oyuncuların oynamadan geçmemesi gereken Call of Juarez, kaliteli grafikleriyle dikkat çekiyor.

Detaylar için tıklayın.