LG'den çok hafif multimedya dizüstü bilgisayar

LG, Türkiye’de yeni satışa sunduğu LW20-13DT Mini Multimedya Powerhouse model dizüstü bilgisayar üstün multimedya özellikleri taşıyor. Bu özellikleri taşıyan bilgisayarın en önemli özelliği ise 1.87 kg. olması.

LG'den çok hafif multimedya dizüstü bilgisayar

Çok hafif, çok eğlenceli

LG’nin yeni modeli LW20, dizüstünde multimedya meraklılarını sevindirecek bir teknoloji sunuyor. Multimedya özellikleri gelişmiş notebookların 3.5 kg’a kadar bir ağırlığa ulaşması nedeniyle dizüstü bilgisayarlarının taşınması konusunda sorunlara neden oluyordu. Ancak LG geliştirdiği teknoloji ile iyi multimedya özellikleri olan hem de hafif bir dizüstü bilgisayar piyasaya sunuyor.

9.5 mm inceliğindeki DVD süper-multi drive DVD-R/RW, DVD+R/RW formatlarını sorunsuzca yazabiliyor. 12.1 inç’lik 1280 x 800 çözünürlükteki parlak geniş ekranı DVD izlerken mükemmel bir görüntü imkânı veriyor.

LG teknolojisinin yüksek performansı diğer bileşenlerde de ortaya çıkıyor. Dizüstü bilgisayarda 1.88 Ghz Intel Pentium M Sonoma işlemci, 60 GB HD, dual bant kablosuz internet bağlantı modemi, dâhili 5+1 medya kart okuyucusu özellikleri bulunuyor.

Okuyucu Yorumları