LG G Flex tanıtıldı, işte özellikleri!

LG'nin G2'den sonraki yeni bombası G Flex resmi olarak tanıtıldı! İşte özellikleri...

LG G Flex artık gerçek!

LG'nin sızıntılar sayesinde yakından görme şansı bulduğumuz kıvrımlı cebi G Flex, sonunda resmi olarak tanıtıldı.

177 gram'lık Telefonun donanımsal özellikleri arasında 6 inç'lik 720p kavisli OLED ekran, dört çekirdekli 2.26GHz Snapdragon 800 işlemci, 2GB RAM ve 13 megapiksellik bir kamera var. LG'nin rakibi Samsung'un kıvrımlı cebi Galaxy Round'dan en önemli farkı, üst ve altından bükülmüş olması. G Flex, bükülmüş gövdesi içinde 3.500mAh'lik güçlü bir pil barındırıyor.

LG G Flex tanıtıldı, işte özellikleri!

Rakibini yok sayarak G Flex'i dünyanın ilk kavisli cebi olarak adlandıran LG'nin telefonunun yukarıdan aşağıya kıvrılmış olması daha mantıklı gibi görünüyor. Ancak cebi henüz denemediğimizden bunun kullanımı nasıl etkilediği konusunda yorum yapmak güç. G Flex, Samsung'un Galaxy Round'un sunduğu işlevlere benzer, telefonun şeklinden faydalanan işlevler de sunmuyor. Ancak G Flex'te telefonun duvar kağıdını harekete göre konumlandıran "swing lock sceen" adında bir işlevi var.

"Kendini onarma" özelliğine sahip!

G Flex'in basın bülteninde cihazın arka yüzündeki ince çizikleri "tamir edebilen" bir tabaka kullanmış. LG'ye göre cebin arkasındaki küçük çizikler, sadece birkaç dakika içinde ortadan kalkıyor. Bunun yanında LG'nin arka yüze alıştığımız denetim düğmesini eklediğini söyleyelim.

G Flex, G2 gibi yüksek kalitede ses kaydını ve yürütmeyi, çift pencere işlevini ve dokunarak uyandırmayı destekliyor. Bulunduğunuz yere ve telefon kilidini açma şeklinize göre çeşitli animasyonlara da G Flex'e dahil edilmiş. Üzerinde microSD slotu bulunmayan G Flex'in son zamanlardaki trende uygun olarak pilini çıkarmanız da mümkün görünmüyor.

LG G Flex tanıtıldı, işte özellikleri!

LG, önümüzdeki ay Kore'nin önde gelen üç mobil sağlayıcısı tarafından satışa sunulacak. Cihazın tüm dünyada piyasaya sürülüp sürülmeyeceği, henüz bilinmiyor.

Okuyucu Yorumları