LG G5'in modülleri nasıl değiştirilir?

LG G5'in ek modülleri nasıl çıkartılıp nasıl takılıyor? Adım adım gösteriyoruz!

LG G5, böyle değişiyor!

LG G5'i satın alırken telefonun en çok dikkatinizi çeken özelliklerinden bir tanesi, muhtemelen modüler yapısıydı. LG G5'in işlevlerini üzerine ekleyeceğiniz farklı cihazlarla geliştirmeniz mümkün, ancak bu cihazların hiçbiri G5'in kutusundan çıkmıyor. Peki Hi-fi Plus ve Cam Plus gibi modüller, G5'e nasıl ekleniyor?

1. Modülü sökün

1. Modülü sökün

Önce telefonunuzdaki "varsayılan" modülü çıkarmanız gerekiyor. Bunun için telefonun sol kenarının altındaki düğmeye basmanız ve ardından telefonun alt kısmını tırnağınızla çekmeniz gerekiyor.

2. Pili sökün

2. Pili sökün

Bu adım sizi biraz korkutabilir. Pili takılı olduğu alt parçadan sökerken onu kırıyor gibi hissedebilirsiniz. Modülün alt kısmını tutun ve pili üstünden çekin. Çektiğiniz açıyı klipslerin ikisine değil, birine baskı uygulayacak şekilde belirleyin.

3. Pili yeni modüle takın

3. Pili yeni modüle takın

Şimdi yeni modülü alıp, pili bu modüle bağlamanız gerekiyor. Hi-fi Plus ve Cam Plus modüllerinde izlemeniz gereken yol bu; muhtemelen diğer modüllerde de benzer bir yol izlemeniz gerekecektir.

4. Yeni modülü kullanın

4. Yeni modülü kullanın

Pili taktıktan sonra modülü telefonun içerisine sürün ve biraz bastırarak yerleşmesini sağlayın. Her şey yolundaysa modülün bir tıklama sesiyle telefona kilitlendiğini hissedeceksiniz. Hepsi bu kadar, telefonunuzu açıp modülü kullanmaya başlayabilirsiniz.

Modülleri satın alırken dikkat edin: Her modüller, LG G5'in her modeliyle çalışmayabiliyor. Bu yüzden modülü telefonu satın aldığınız ülkeden almanızda fayda var.

Okuyucu Yorumları