LiberKey - Her USB bellek için temel donanım

Taşınabilir program setlerine yeni bir atlernatif: CHIP Online, LiberKey setini mercek altına aldı.

Cebinizde 200 program

USB belleğini kullanışlı programlarla doldurmayı seven; fakat hepsini teker teker kurmakla uğraşmak istemeyenler LiberKey ile tam istediklerine ulaşabilecek.

LiberKey, USB belleğinizi için devasa bir program arşivi sunuyor. Bu sayede dışarıda karşılaşabileceğiniz durumlar için hazırlıklı olabilirsiniz. Set, sadece ücretsiz programları kullanıyor.

LiberKey taşınabilir program seti, sadece içerdiği araç sayısıyla birbirinden ayırt edilen üç farklı sürüm şeklinde sunuluyor: 200 programlı Ultimate sürüm, 100 programlı Standard sürüm ve en önemli araçlardan oluşan 30 programlı Basic sürüm.

USB belleğiniz için 200 MB araç
Hepsi dışarıda kullanım için ideal: Set, Office programlarından sistem araçlarına, multimedya programlarından web tarayıcılarına kadar birçok kategori sunuyor. Buna ek olarak LiberKey, programları hemen bulup başlatabileceğiniz bir hızlı başlatıcı (Quick Launcher) sunuyor. "File | Options" yolunu takip ettiğinizde program setini Türkçeye de çevirebilirsiniz.

Tam donanımlı Ultimate sürümün kurulum dosyası 200 MB civarında; USB belleğe açıldıktan sonra ise 500 küsür MB yer kaplıyor. Zayıflatılmış standart sürüm ise en önemli programları içeriyor ve kurulum dosyası boyunu 50 MB. Farklı set sürümlerinin içerdiği programları gösteren karşılaştırmayı üreticinin web sitesinde bulabilirsiniz.

Download: LiberKey Ultimate

Sinir bozucu kuruluma ihtiyaç yok

Sinir bozucu kuruluma ihtiyaç yok
Liberkey, yanınızda taşıyabileceğiniz devasa bir program arşivi sunuyor.

LiberKey'in arkasındaki asıl düşünce elbette yazılım listesi değil, bilakis set içinde halihazırda bulunan program paketleri oluyor. Tüm araçlar kategorilere ayrılmış biçimde sıralı olarak geliyor ve kuruluma ihtiyaç duymadan sadece çift tıklama ile çalışmaya hazırlar. Programı çalıştırman için gerekli tüm dizinler USB belleğin içinde mevcut; sadece istediğiniz araca çift tıklamanız yeterli.

Bu sayede LiberKey setindeki programların büyük bir kısmı USB bellekte veya bir misafir bilgisayarda başlatılabiliyor. LiberKey'i sonlandırdığınızda tüm kısayollar tekrar orijinal uygulamalara devrediliyor.


Liberkey, yanınızda taşıyabileceğiniz devasa bir program arşivi sunuyor.Otomatik güncelleme
Özellikle mobil PC kullanıcıları gerekli tüm programları sürekli bir USB bellekte tutmak zorundalar. LiberKey'i dışarıda kullananlar yabancı bir bilgisayardaki yazılımlarla muhatap olmasına gerek yok. Ayrıca bunları kolayca kullanabilir ve istediğinizde yazılım listesine girip sete yeni programlar ekleyebilirsiniz.

Ek yazılım arayanlar üreticinin web sitesine girip kendisine bir hesap oluşturduktan sonra yazılım listesinden uygun programı seçebilir; program anında setin içine eklenir. Fakat bunu yapmadan önce LiberKey ayarlarına girip "Enable files associations" girdisi etkinleştirmeye dikkat edin.

LiberKey'in bir diğer avantajı "Check software updates" girdisi üzerinden setteki tüm programların güncellemesi olup olmadığını kontrol edebilmesi. İstediğinizde bu güncellemeleri kurabiliyorsunuz.

Download: LiberKey Ultimate

Rahat yönetim

Rahat yönetim
LiberKey: USB belleğiniz için akıllıca yapılandırılmış bir yönetim merkezi.

LiberKey, USB bellekle çalışmayı belirgin derecede rahat hale getiriyor. Sade arabirimde taşınabilir belleğinizdeki tüm dosyalar ve programlar listeleniyor. Yeni programları farklı kategorilere yerleştirmek, yeni kategoriler oluşturmak ve program kaldırmak da mümkün.

Belleğinize ne koymuş olursanız olun, LiberKey her uygulamayı birkaç tıklama ile çalıştırmanızı sağlıyor; Windows Explorer'da bir o yana bir bu yana gitmenize gerek kalmadan.

Aşağıdaki linkten indirebileceğiniz LiberKey UItimate setini USB belleğinize aktarmak için şu yolu izleyin: Kurulum dosyasına çift tıklayın, kurulacak yer sorulduğunda "Göz at" tuşuna basıp USB belleğinizdeki bir klasörü gösterin ve kurulumu tamamlayın. Sonrasında USB belleğinize girip "LibeKey.exe" dosyasına çift tıklamanız yeterli.

Resim galerimizde birçoğunu LiberKey Suite içinde de bulabileceğiniz 25 taşınabilir programa yer verdik.

Download: LiberKey Ultimate

Okuyucu Yorumları