Lüks resortun havuzunda telefon yasağı

Bali'deki lüks bir tatil yeri, bir havuzunda teknolojik cihazları yasaklama kararı aldı.

Lüks resortta telefon yasağı

Dizüstü bilgisayarlar ve akıllı telefonlar hayatımızı kolaylaştırsalar da, bazen onlara aşırı bağlı kalabiliyoruz. Tatildeyken ve dinlenmeye çalışırken de bir şekilde teknolojiden kopmanın artık neredeyse ihtiyaç olduğu söylenebilir. Bu yüzden de Bali'deki bir lüks dinlenme mekanı, yüzme havuzlarından birinde bütün bu cihazları yasaklama kararı almış durumda. Beş yıldızlı Ayana Resort & Spa, "Anın İçinde" kampanyası ile misafirlerinin teknolojiden ayrılmalarını ve kendileri için ayırdıkları zamanı gerçekten kendilerine harcamalarını istiyor. Bunu yapmanın en kolay yollarından biri de aramalar, e-postalar veya sosyal medyada neler olup bittiği konusunda endişelenmelerini durdurmak gibi gözüküyor.

Ayana Resort&Spa bu kuralı şimdilik sadece River Pool'da (Nehir Havuzu) saat 9 ile 5 arasında uygulayacak ve bu havuzun misafirleri için bir "Güvenli Nokta" olmasını istiyor. Resort, bu hedefine havuzun çevresine işaretler koyarak ve insanların teknolojik cihazlarını güvenle saklayabilecekleri kasalar sunarak ulaşmayı planlıyor.

Resort, amaçlarının havuzu gerçek bir sakinlik mekanına çevirmek ve misafirlerinin "gerçekten rahatlayabilecekleri bir ortam" sunmak olduğunun altını çizerken, "Anın İçinde" adlı bir koktel de hazırlamış durumdalar ancak deneyimin ayrıntılarına ulaşmak için Ayana'ya gitmek gerekiyor.

Okuyucu Yorumları