Marc Zuckerberg'e çok sert sözler!

Facebook'taki bir sayfa yüzünden hayatının tehlikede olduğunu savunan avukat bakın neler dedi neler

Zuckerberg'e sert sözler!

Her inançtanve ülkeden üyesi bulunan Facebook'un, dolayısıyla çatışmaları içinde barındırmaması düşünülemez. Bazen küçük, bazense çok büyük olaylara neden olan Facebook'u şimdi de Amerikalı bir avukat dava etti.

Filistinliler'in açtığı "Third Intifada" isimli sayfayı silmekte pek de aceleci davranmayan Facebook yüzünden hayatının tehlikede olduğunu söyleyen Yahudi avukat, Judicial Watch ve Freedom Watch'un da kurucusu olan Larry Klayman. İsraillileri hedef aldığı iddia edilen ve 330.000 kişiden ilgi gören sayfa hakkında Facebook'a başvuran Klayman, Facebook'un sayfayı gözden geçireceğini ve şiddet içerikli gönderilerin silineceğini söylemesine rağmen çok yavaş davrandığını iddia ediyor. Facebook, geçtiğimiz günlerde sayfanın tamamı kapatmıştı.

Facebook böyle bir şey yapmış olmasına rağmen, bu durum Klayman için çok geçti. Yahudi olduğu için Filistinli gruplar için potansiyel bir hedef haline geldiğini iddia eden Klayman, Facebook'un sayfaya geç müdahale ederek kendi yaşamını tehlikeye attığını öne sürdü.

Facebook'a 1 milyon değil 1 milyar dolar cezanın bile az olduğunu söyleyen Klayman, Mark Zuckerberg hakkında da ağır konuştu: "Onun içindeki şeytanı Sosyal Ağ filminden bile anlayabilirsiniz".

Okuyucu Yorumları