Medianova'dan sokak görüntüsü hizmeti

Farklı hizmetlerde kullandığınız 360 derecelik şehir görüntülerinde bu firmanın önemi oldukça büyük!

Şehir görüntüleri internette!

Küresel çapta streaming ve bulut bilişim hizmetleri veren Medianova, POI Media'ya verdiği altyapı hizmeti ile yüksek çözünürlüklü 360 derece şehir görüntülerini internete taşıyor. İl ve ilçe belediyelerinin gerek imar durumunun belirlenmesi gerekse kent rehberi gibi etkileşimli uygulamalarında kullanılmak üzere alınan, sokak ve caddelerin 360 derecelik görüntülerini içeren kayıtlar, Medianova'nın gelişmiş altyapısı ile internet üzerinden yayınlanıyor.

Medianova altyapısı ile sunulan 'City360' adlı görüntüleme sistemi, özel donanımlı araçlarla cadde ve sokakların yüksek çözünürlüklü görüntülerinin kaydedilmesini sağlıyor. Coğrafik verilerin en hızlı şekilde toplanmasını ve paylaşılmasını sağlayan bu teknolojide kaydedilen görüntüler Medianova altyapısı ile internette kullanıma sunuluyor.

City 360 teknolojisi ile Türkiye çapında 81 il ve 100 büyük ilçenin ilçe ve mahalle bazında yol bilgisine erişilebilirken, önemli yerler sorgulanabiliyor, bu yerlerin haritaları görüntülenebiliyor ve güzergah sorgusu ile nasıl gidileceği öğrenilebiliyor.

Okuyucu Yorumları