Messenger'da Arkadaşlarınızı Sinir Eden Uygulama!

Sadece birkaç saatte geliştirilen bu garip uygulama, Facebook arkadaşlarınızı kolayca çileden çıkarabilir!

Facebook'ta canı sıkılanlara!

Yeni bir uygulama ile, grup konuşmalarınızda yaşanacak bir dramaya hazırlanın. Godotify adlı bu basit uygulama, arkadaşlarınızla basit bir şekilde dalga geçmenize imkan tanıyor. Tüm yapmanız gereken ise uygulamayı indirip arka planda çalışmasına izin vermek. Uygulama çalışırken, ne zaman bir arkadaşınız Facebook Messenger aracılığı ile size bir mesaj gönderse, uygulama sürekli olarak bir şey yazıyormuşsunuz gibi bir görüntü oluşmasını sağlıyor. Ayrıca uygulama, hangi arkadaşınızın ne kadar zamandır sizi beklediğini de takip ediyor.

Zekice adlandırılmış bu uygulama, adını bir Samuel Beckett oyunundan alıyor. Waiting for Godot (Godot'yu Beklerken) adlı eserde iki karakter, asla gelmeyen Godot adlı birini beklemekteler.

Geliştiriciler Iain Nash ve Anastasis Germanidis, Mac uygulamasını "Stupid Shit No One Needs and Terrible Ideas Hacathlon"u veya kısada "Stupid Hackathlon" sırasında üç saat içerisinde ürettiler. Bu günlük etkinlik içerisinde katılımcılardan, herhangi bir değeri olan projeler oluşturmaları ve üretmeleri isteniyor ve etkinlik, NYU Interactive Telecommunications Program tarafından destekleniyor.

Germanidis'in bir e-posta ile yaptığı açıklamaya göre chat-bot akımı ile dalga geçen bir şey üretmek istemişlerdi ve sonuç olarak bu fikre ulaştılar. Ürünlerinin, yazı yazma işareti gibi basit tasarım seçeneklerinin insanların dijital etkileşimini nasıl etkilediğine dikkat çekmesini istediklerini de belirten ikili, Hackathlon'dan bu yana bir Windows sürümü de üretmiş durumdalar. Uygulamayı bu bağlantı aracılığı ile indirebilirsiniz...

Okuyucu Yorumları