Microsoft bu kez neyin peşinde?

Microsoft cephesinden gelen bu açıklama, "acaba dev şirket ne yapacak" dedirtiyor...

Microsoft neyin peşinde?

Birçok teknoloji meraklısı, Microsoft'un 9 Haziran'da gerçekleşecek olan E3 fuarında yapacaklarını neden önceden dile getirdiğini merak ediyor. Bildiğiz üzere firma, fuar esnasında tanıtılacak, Kinect aparatı olmayan ve 399 dolar gibi daha makul bir fiyattan satılacak yeni Xbox One'ın haberini çoktan vermişti...

E3 2014'te bizleri neler bekliyor? Özel E3 dosyamız için tıklayın...

Fakat durum sandığımızdan biraz daha karışık ve her geçen gün karışmaya da devam ediyor. İlk olarak, Xbox Live yöneticisi Larry Hryb, E3 2014'te gözler önüne çıkacak bir proje üzerinde çalıştıklarına değinmiş ve "Harika olacak; E3 fuarında bu zamana kadar yapılan bir ilk ile karşınıza çıkacağız." şeklide bir cümle kurmuştu. Herkesi meraklandıran bu haber, ilk olarak geçtiğimiz yıllarda Nelson'un programına katılan birisinin, Activision tarafından E3 içerisine, Tony Hawk'ın üzerinde gösteri yapacağı "half-pipe" koyacakları hayalinin gerçek olacağı yönündeki düşünceyi getirdi.

Nitekim Hyrb fuar esnasında yapılacakları bir anda sıfırlardı! Yaptığı bir açıklamada; "Yayın esnasında, daha yönce yapılmamış bir şeyi yapacağımı dile getirmeye çalıştım. "Biz" derken yayın esnasında durumu genellemek istedim, tüm Xbox camiasını değil." sözlerini dile getirerek iyice kafaların karışmasına yol açtı.

Okuyucu Yorumları