Microsoft, HoloLens dünyasını genişletiyor!

Microsoft, HoloLens ile ne kadar ciddi olduğunu, attığı yeni adımla bir kez daha ispatladı!

Microsoft'tan yeni HoloLens hamlesi!

Microsoft'un arttırılmış gerçeklik teknolojisi HoloLens şu an geliştiriciler için kullanıma açık durumda. Sadece bu değil, Microsoft bunun yanı sıra HoloLens'in kurumlara özel kurumsal sürümünü de geliştiriyor. Bunun haberini Toronto'da düzenlenen Microsoft WorldWide Partner Konferansı'nda veren CEO Satya Nadella, artık HoloLens'in hem geliştirici hem kurumsal sürümlerine sahip olduklarını açıkladı.

Kurumsal sürümle kurumlara yönelik çözümler sunacak olan Microsoft, diğer sürümüyle de bireysel kullanıcıları hedefliyor. Bu sayede her iki kesime uygun içerikleri sağlayacak olan Microsoft, kurumsal program dahilinde ikiden fazla sayıda HoloLens başlığı ile kurumlara özel üretilecek içerikler üzerinde çalışma fırsatı verecek. Şu an Microsoft'un kurumsal HoloLens'i birkaç organizasyon tarafından test aşamasında. Bunlar arasında Trimble, NASA ve Volvo bulunuyor.

Şu an HoloLens'in kurumsal sürümünün fiyatı ve ne zaman kullanıma sunulacağı ile ilgili bilgi yok. Geliştirici sürümü ise 3.000 dolara edinilebiliyor. Fakat öncesinde geliştirici programına kayıt olmak ve kabul edilmek gerekiyor.

Okuyucu Yorumları