Microsoft'tan Galaxy S4'ün fiyatına taş!

Galaxy S4'ün fiyatını çok pahalı bulan Microsoft, yeni videosuyla onu satın alanları biraz üzebilir!

MS'ten Galaxy S4'e özel video

Microsoft yeni reklamında Lumia 521 ve Galaxy S4'ün kontratsız fiyatlarını karşılaştırdı. Şirkete göre S4 yerine Lumia 521 alarak, elimizde kalan parayla istediğimiz şeyi satın alabiliriz.

Windows Phone ile özdeşleşen Ben Rudolph, videoda Los Angeles'taki Microsoft mağazasına giriyor ve kontratsız olarak 750 dolara satılan Galaxy S4 yerine bir Lumia 521 satın aldığında elinde kalan 600 dolara neler alabileceğini mağaza görevlisine soruyor.

Rudolph, kalan parayla öncelikle 3 aylık Xbox Music üyeliği (29.97 dolar) ve 16GB'lık bir microSD kartı (29.97 dolar) satın alıyor. Ardından Monster Nokia Purity kulaklıkları torbasına atan Rudolph, bununla da yetinmiyor ve 449 dolarlık Asus VivoBook X202E dokunmatik laptop'u da bütçesine sığdırıyor. Mağazadan çıktığında tüm bu alışveriş, Rudolph'a kontratsız bir S4'ten 4 dolar daha ucuza gelmiş oluyor.

Galaxy S4'ün Lumia 521'e kıyasla çok daha güçlü bir cep olduğunu söylemek mümkün, ancak Lumia 521'in fiyatına göre çok şey sunduğunu da göz ardı etmemek gerekiyor.

Microsoft'un yeni videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz!

Okuyucu Yorumları