Microsoft, Windows 10'a onu da getiriyor!

Microsoft, Windows 10'u sürpriz bir uygulamayla daha yetenekli hale getirmeye hazırlanıyor!

Windows 10'a sürpriz yenilik!

Microsoft, Windows 10 platformunu zenginleştirmeye devam ediyor. WindowsBlogItalia'da yer alan habere göre firmanın sağlık uygulaması Microsoft Health, bir güncellemeyle birlikte artık Windows 10'lu PC'lerde de kullanıcılarına da sunulacak.

Şu aşamada PC'deki bu uygulamanın tam olarak hangi özelliklerle geleceğini kestirmek oldukça güç. Zira aktivite takibi için bir PC'nin kullanılması fikri kulağa garip geliyor. Ama mobil cihazdaki verilerin PC ile senkronize edilmesini sağlayacak bir uygulama çok da mantıksız görünmüyor. Ayrıca uygulamanın mobil sürümünün bir Evrensel Windows Platformu güncellemesi alıp almayacağı bilinmiyor.

PC'sinde Windows'un eski bir sürümünü kullananların da panik yapmasına gerek yok. Zira Microsoft geçtiğimiz Ekim ayında yaptığı bir duyuruyla doğrudan tarayıcı üzerinden erişilebilen bir Sağlık web uygulamasını da tanıtmıştı.

Uygulamanın mobil sürümü için yapılan açıklamada ise, yalnızca Android ve iPhone'da çalıştığı bilgisinin bulunması oldukça ilginç. Fakat bunun bir hata olduğunu ve Microsoft'un Windows telefonları bu uygulamadan mahrum etmeyeceğini şimdiden söyleyebiliriz.

Okuyucu Yorumları