MSI, MEGA STICK 520'yi piyasaya sürdü !

MSI'ın başarılı MEGA serisinin en yeni üyesi olan MEGA STICK 520, MSI'ın benzersiz tarzının yanı sıra, tümleşik FM radyo, insan sesi ve FM kayıt imkanı, SRS WOW surround ses, USB2.0 transfer hızı, LED flaş ışığı, 256/512 MB dahili bellek gibi bir dizi özelliğe sahip.

MSI, MEGA STICK 520'yi piyasaya sürdü !

Bunların yanında, herhangi bir yazılıma ihtiyaç duymadan PC'nizdeki MP3 dosyalarını kolayca aktarabilme gibi sayısız gelişmiş özelliği de bulunuyor.

MEGA STICK 520, kullanıcıların gelmiş geçmiş en iyi dijital eğlence keyfini deneyimlemeleri için tasarlandı. BÜYÜK bir hamleyi barındıran küçük bir cihaz olan MEGA STICK 520, tek bir AAA boyutunda pil ile 18 saate* kadar dinleme zevki sunuyor. Özelleştirilmiş ayarlara ve klasörler arasında gezinme işlemleri, tek bir menü düğmesi sayesinde çok kolay hale getirildi. Ayrıca MEGA STICK 520'nizin firmware yazılımının yeni sürümlerini MSI web sitesinden takip ederek birlikte verilen USB kablosu ile cihazınıza yükleyebilir ve güncellenmiş ek işlevleri kullanabilirsiniz.

MEGA STICK 520, müzikle eğlenen gençlerden ses kaydına ve veri saklamaya ihtiyaç duyan iş adamlarına kadar herkes için en iyi seçim. Aşağıda, bu "minik harika"'nın içinde bulacağınız üstün özelliklerden bazılarını görebilirsiniz.

MEGA STICK 520 Temel Özellikler:

- Kendiliğinden Kapanma işlevi
- Yükseltilebilir Firmware.
- 256MB dahili Flash bellek
- MP3 ve WMA müzik dosyalarını okuyabilir.
- 15 istasyon hafızalı tümleşik dijital FM tuner
- FM radyo kanallarını doğrudan cihazınıza kaydedebilme özelliği
- Tümleşik Ses Kaydedici
- Lisan öğrenenler için özel fonksiyon
- SRS WOW Surround Ses

MP3 Çalar:

Kullanımı en kolay, yüksek kaliteli HF WMA ve MP3 Çalar. MEGA STICK 520, 5 ayrı EQ modu ((Normal, Rock, Jazz, Classic, POP) ve 1 adet AAA pil ile kesintisiz 18 saate kadar* müzik çalabilme özelliğini taşıyor.

MEGA STICK 520'i taşınabilir USB veri depolama aygıtı olarak kullanabilirsiniz:

Tümleşik Flash belleği sayesinde, MEGA STICK 520, taşınabilir bir veri deposu olarak kullanılabilir. Böylece müzik, resim ve diğer dokümanlarınızı yanınızda taşıyabilirsiniz.

FM Radio Ve FM Kayıt Cihazı:

Tümleşik FM Radyo özelliği sayesinde FM kanallarından cihazınıza doğrudan kayıt yapabilirsiniz. Bu sayede en sevdiğiniz radyo programlarını artık kaçırmayacaksınız.

Dijital Kayıt Fonksiyonu:

Tümleşik mikrofon sayesinde, aklınıza gelen fikirleri ve hatırlatma notlarınızı her yerde ve her zaman kaydedebilirsiniz.

Ekran Aydınlatması:

Küçük boyutuna rağmen MEGA STICK 520'nin İngilizce, Çince, İspanyolca ve Fransızca dahil 12 ayrı lisanda yazıyı tanıyabilme özelliğine sahip ekranı, EQ ayarları, pil durumu, şarkı uzunluğu gibi daha birçok bilgiyi görebilmenizi sağlar. LED ışıklı geri aydınlatması karanlık ortamlarda çok işinize yarayacak.

Lisan Öğrenme Fonksiyonu (Tekrarlama bölümü)

MEGA STICK 520, küçük bir lisan öğreticinin işlevine sahiptir. Kayıtlı dersleri dinleyebilir, istediğiniz bir bölümü defalarca tekrarlayabilirsiniz.

SRS WOW Surround Ses

SRS WOW stereo ses özelliği, mükemmel ses kalitesinin keyfine varmanızı sağlar.

Okuyucu Yorumları