Narcos ve Pablo Escobar'ın Oyunu Geliyor!

Netflix'in sevilen dizisi Narcos'u temel alan yeni bir oyun, çok da beklememize gerek bırakmadan geliyor!

Narcos, şimdi de oyun oluyor

Pablo Escobar'ı onu alan yeni bir video oyunu, önümüzdeki yıl kadar kısa bir süre içerisinde ekranlarımızı süsleyebilir. Narcos yapımcısı Gaumont, İngiliz oyun yapımcısı Curve Digital ile Netflix'in sevilen serisinin bir video oyun sürümü üzerine anlaştı. Art Academy ve Marvel: Ultimate Alliance gibi oyunlarla tanınan Curve'ün kardeş firması Kuju asıl geliştirmeyi üstlenecek ancak oyunun ne tür bir adaptasyon olacağı belli değil.

Kuju stüdyosu yöneticisi Brynley Gibson'ın oyun hakkında söylediği tek şey ise ekibinin "Netflix'in fantastik hikayeli ve cesur aksiyonla dolu serisi ile eşleşen bir oyun yaratmak için sabırsız oldukları".

Narcos'un ilk iki sezonu ünlü Kolombiyalı uyuşturucu baronu Pablo Escobar, ailesi, güruhu ve devasa kokain imparatorluğunu konu alıyordu. Üçüncü sezon ise odağı Escobar'in rakiplerine, Cali Cartel'e çevirmişti. Yani oyunda hangi karakterler olacağı konusunda tahmin yapmak mümkün.

Curve ve Kuju oyunu 2019 yılında PS4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için sunmayı planlıyor.

Meksika'nın Guadalajara Cartel'ine odaklanacak olan Narcos'un dördüncü sezonu ise bu yıl içerisinde Netflix üzerinde izleyici ile buluşacak...

Okuyucu Yorumları