Netflix Türkiye'ye Temmuz'da gelecek yapımlar açıklandı! İşte yeni yayınlar

Netflix Türkiye Temmuz ayında platforma eklenecek olan yapımları duyurdu. "Exatlon Challenge ne zaman başlayacak?", "Hakan Muhafız 4. sezon ne zaman yayınlanacak?" gibi sorular yanıt buldu.

Netflix'e Temmuz'da gelecek filmler

Netflix Temmuz ayında izleyiciyle buluşacak olan yapımları açıkladı. Açıklama ile gibi merak edilen sorular da yanıt buldu.

İşte Temmuz ayında Netflix platformunda yerini alacak olan diziler, filmler, yeni sezonlar ve finaller...

Warrior Nun (İlk Sezon)

Netflix'in çizgi romanlardan uyarlama dizisi Warrior Nun'ın konusu şu şekilde: Ava adlı 19 yaşında yetim bir kadın, ikinci bir yaşam şansı ve sırtına yerleştirilmiş kutsal bir emanetle gözlerini bir morgda açar. Ava, Hale Taşıyıcısı olarak Şeytan Avcısı rahibelerin gizli tarikatına seçildiğini ve süper güçlere sahip olduğunu öğrenir.

Warrior Nun, 2 Temmuz'da ekranda olacak.

Warrior Nun Fragman

Cable Girls Final Yapacak

28 Nisan 2017'de ilk kez ekranlara gelen Netflix Orijinal dizisi Cable Girls'ün 5. sezonu heyecanla bekleniyordu. 1920'lerin sonlarında Madrid'de geçen bir İspanyol drama dizisi olan Cable Girls, 3 Temmuz'da son bölümü ile ekranda olacak.

cable girls

Exatlon Challenge Ne Zaman Yayınlanacak?

Yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği Exatlon Challenge, bu ay Netflix Türkiye'de olacak. Yarışmada 18 popüler Türk YouTuber yer alacak.

Exatlon 3 Temmuz'da Netflix'te yayınlanacak.

exatlon challenge

Stateless Ne Zaman Yayınlanacak?

Netflix'in yeni mini dizisi Stateless, Avustralya çölünün ortasında yer alan bir göçmen gözaltı merkezinde yolları kesişen dört yabancının hikâyesini anlatacak.

Stateless, 8 Temmuz'da yayınlanacak.

Stateless Fragman

Hakan: Muhafız 4 Sezon Ne Zaman?

Aralık 2018 yılında ilk bölümleri yayınlanan ilk Türk Netflix yapımlarından Hakan: Muhafız, geçmişini keşfeden Hakan'ın epik macerasını konu alıyordu.

Hakan: Muhafız, 9 Temmuz'da yayınlanacak 4. sezonuyla final yapacak.

Hakan: Muhafız 4. Sezon Fragman

The Old Guard Konusu Nedir?

Netflix Orijinal yapımı The Old Guard, Andy adlı bir savaşçının önderliğinde birbirine sıkı sıkıya bağlı olan bir grup paralı askeri konu alıyor.

Aksiyon macera türündeki film, 10 Temmuz'da Netflix'te olacak.

The Old Guard Fragman

Cursed (İlk sezon)

Kral Arthur efsanesinin yeni bir uyarlaması olan Cursed, gizemli güçlere ve efsanevi bir kılıca sahip olan genç asi Nimue'nin, halkını kurtarmak için paralı asker Arthur ile çıktığı yolculuğa odaklanıyor.

Cursed, 17 Temmuz tarihinde ilk sezonuyla ekranlarda yerini alacak.

Cursed Fragman

Korku Şehri: New York Mafyaya Karşı

Mini dizi Korku Şehri: New York Mafyaya Karşı, FBI'ın 1980'li yıllarda New York'ta terör estiren beş mafya imparatorluğunu nasıl yıktığını anlatan belgesel türünde bir yapım olacak.

Mini dizi, 22 Temmuz'dan itibaren Netflix üzerinden izlenebilecek.

Delidolu 2 (Devam Filmi)

Amerikan gençlik filmi Delidolu 2, 2018 yılında yayınlanan Delidolu'nun devamı olacak. Filmde, son sınıf için liseye geri dönen Elle'nin üniversiteye gitmek için çabalarını ve aşk hayatını izleyeceğiz.

Beth Reekles'in 'Delidolu' adlı kitaplarından uyarlanan devam film, 24 Temmuz'da Netflix'te olacak.

deli dolu 2

Last Chance U: Laney (5. Sezon)

Netflix'in Emmy adayı dizisi Last Chance U, 5. sezonuyla 28 Temmuz'da ekranlarda olacak. Dizide Laney Kartalları'nın baş antrenörü John Beam'in, sayısız aksilikler arasında takımı toparlamak için verdiği mücadeleleri göreceğiz.

Last Chance U: Laney Fragman

The Umbrella Academy (2. sezon)

Babalarının ölümüyle yeniden bir araya gelen sıra dışı yeteneklere sahip kardeşlerin hikâyesini anlatan Netflix Orijinal dizisi The Umbrella Academy, ilk sezonuyla beğeni toplamıştı.

Dizi, ikinci sezonuyla 31 Temmuz'da Netflix'te olacak.

umbrella

Vis a vis: El oasis (İlk sezon)

Kadın hapishanesinde kalan bir grup mahkumun başından geçenleri anlatan Vis a vis'in devam yapımı Vis a vis: El oasis, dört sezon süren orijinal diziden Maca ve Zulema karakterlerinin yeni hayatına odaklanıyor.

Dizi, 31 Temmuz'da Netflix'te yayınlanacak.

vis a vis

Okuyucu Yorumları