Nokia 9300i ile Farklı E-posta Çözümleri

Nokia 9300 kurumsal smartphone ve Nokia’nın iş dünyasına yönelik diğer cihazlarını biraraya getiren Nokia 9300i, tüketicileri e-posta çözümleri ile “inbox” kalabalığından kurtarırken farklı tasarımı ile dikkat çekiyor.

Nokia 9300i ile Farklı E-posta Çözümleri

Nokia, yüksek teknolojiye dayalı smartphone ürün kategorisinin yeni ürünü Nokia 9300i ile iş dünyasına yönelik cihazlar portföyünü genişletiyor. WLAN bağlantısı, tam klavyesi, 65,536 renk desteğine sahip ekranı, kurumsal
e-posta çözümleri desteği ve ekli dosya görüntüleme özelliklerine sahip
Nokia 9300i, tasarım ve fonksiyonelliğin mükemmel uyumu ile mobil uzmanlarının tüm taleplerine cevap veriyor.

WLAN bağlantısına ek olarak Nokia 9300i, yüksek dosyalar ve ekli dosyaya sahip e-postalar için güvenilir ve düşük maliyetli veri bağlantısı sağlayarak verimliliği artırıyor. 80 MB’lık hafıza kapasitesi (opsiyonel MMC card ile 2GB’a çıkarılabilir) dosya saklamak için geniş yer sağlarken renkli geniş ekranı dökümanlar, tablolar, sunumlar ve web sitelerinin görüntülenmesini kolaylaştırır. Eklenen ses kapasiteleri ile Nokia 9300i, tek bir üründe tüm özellikleri topluyor.

Nokia yetkilileri yaptıkları açıklamada,” Nokia, iş dünyasına yönelik tam donanımlı telefon arayışında olan kişiler için ürünler sunmaya devam ediyor. İş dünyası kullanıcılarımız ürünlerimizde her zaman yenliklerin devamını arzu ediyor. Nokia 9300i, WLAN bağlantısı ve diğer özellikleri ile güçlü uygulamalar ve e-posta çözümleri sunuyor” dediler.

Nokia 9300i, E-GPRS (EDGE), ve WLAN 802.11g, BlackBerry Connect, Nokia Business Center , IBM Websphere, Oracle Collaboration Suite, Seven Always – On Mail ve Visto Mobile içeren entegre hoparlör ile beş kişilik konferans konuşma ve çoklu e-posta iştemcilerini (ekli) destekliyor. Nokia 9300i, tüketicilere cihazlarını PC ve laptopa çift yönlü, senkronize ve kablosuz olarak bağlamak amacıyla kızılötesi ve Bluetooth bağlantıyı entegre ediyor.

Nokia 9300i’nin 2006 yılının birinci çeyreğinde satışa sunulması bekleniyor. Nokia, Nokia 9300i’ye yönelik Avrupa ve Asya mobil şebekeler (900/1800/1900 MHz) için geliştirilmiş bir üç bantlı versiyon sunuyor . Nokia 9300i ayrıca Amerika’da da uyumlu şebekelerle işlem görebiliyor.

Okuyucu Yorumları