Nokia'dan "deneme sürüşü"

Nokia'dan, Lumia 920'yi merak edenler için iki haftalık bedava deneme şansı geldi! Ama...

Herkese var, bize yok!

CHIP Onlie'ın Nokia Lumia 920 hakkındaki ilk izlenimleri için tıklayın...

Nokia'nın ürünlerini tanıtmak için başvurduğu sıradışı reklam ve pazarlama yöntemleri malum. Şimdi de Lumia 920'yi (hatta 900'ü) merak eden ama emin olamayanlar için Nokia, telefonu iki hafta deneme şansı sunuyor.

Bu bağlantıdan şirketin konu ile ilgili sayfasına ulaşılıyor. Listeye ismini kaydettirip şirketin kullanım şartlarını kabul edenler kampanyaya katılabiliyor. Nokia bu promosyonu bir süredir devam ettiriyordu ama Lumia 920 listeye dahil değildi. Yeni modelin de bu sayfadan sunulacağı Nokia tarafından ancak bu hafta açıklandı.

Lumia 920 henüz siteden sunulmuyor ama Nokia bir süredir bir yandan rakiplerini aşağılayan bir gerilla kampanya sürdürüp bir yandan da cihaz için beklentiyi artırıyordu. Kağıt üzerinde Nokia'nın yeni telefonu her açıdan etkileyici görünse de, asıl farkı Lumia 920'de Windows Phone 8'in kullanılış tarzı belirleyecek.

Ve son olarak kötü bir haber: Bu kampanya'dan ne yazık ki Türkiye'deki kullanıcılar yararlanamıyor. Nokia bu durumu, Türkiye'deki gümrük prosedürünün kampanyaya izin vermemesi olarak açıklıyor. Aynı şekilde, Türkiye ile birlikte kampanyaya katılamayan tek ülke Sırbistan...

Okuyucu Yorumları