Nokia'dan müzik tutkunlarına üç yeni cep daha

Nokia piyasaya yeni modeller sunmaya doyamıyor: İşte Nokia'nın yepyeni 3 modelinin detayları...

Nokia'nın yeni üçlüsü...

Finlandiyalı iletişim devi Nokia, geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak üç yeni cep telefonunu kullanıcılarına tanıttı. 5730 XpressMusic, 5330 XpressMusic ve 5030 model üç yeni telefonla kullanıcıların karşısına çıkan Nokia'nın bu üç telefonundan sadece 5030 olan modeli XpressMusic serisinde yer almıyor.

Diğer Nokia telefonlarına göre bir hayli farklı tasarıma sahip olan 5330 XpressMusic, kızaklı yapısıyla dikkat çekerken, telefonun bataryası 24 saat boyunca şarkı dinlemeye izin veriyor. 5330 XpressMusic, bu yılın üçüncü çeyreğinde raflardaki yerini alacak.

5730 XpressMusic ise siyah/kırmızı, siyah/gri, gri/mavi ve siyah/pembe gibi 4 farklı renk kombinasyonuyla kullanıcıların karşısına çıkacak. Kızaklı QWERTY klavyesinin yanında Wi-Fi, HSDPA ve GPS teknolojilerini de destekleyen telefon, ayrıca 3.2 megapiksel dahili bir kameraya da sahip. Bu yılın üçüncü çeyreğinde kullanıcılarıyla buluşacak olan 5730 XpressMusic'in vergilendirme ve sözleşme öncesi fiyatı ise 280 Euro olacak.

Bu yılın ikinci çeyreğinde kullanıcılara ulaşması beklenen ve dahili FM radyo anteniyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Nokia'nın bir diğer telefonu 5030 ise, diğer telefonlara göre oldukça düşük bir fiyat etiketine sahip olacak (Vergi ve sözleşme öncesi 40 Euro).

Okuyucu Yorumları