Norman Antivirüs programı artık Türkiye'de!

Bilgisayar güvenliği yazılımı Norman Antivirüs Programı artık Türkiye'de. Detaylar burada...

Norman Antivirüs Türkiye'de

Antivürüs sektörünün ve bilgisayar güvenliğinin önemli firmalarından Norman Data Defense artık Türkiye'de. Angart Bilişim Hizmetleri, tüm dünyada tanınan, tercih edilen, 27 yıllık deneyime sahip Norman firması ile işbirliği yaptı. Bilgisayar güvenliği alanındaki uzman ekibiyle, "Türkiye'de hiçbir bilgisayar korunmasız kalmayacak" sloganı ile bilgisayar kullanıcılarını güvenlik konusunda bilinçlendirmeyi hedefleyen Angart Bilişim, Norman güvenlik yazılımlarının Türkiye distribütörü oldu.

Norman firmasının kurumsal ve bireysel yapıda sunduğu çözümlerinden DNA Matching , DNA Exploit ve özgün Sandbox teknolojileri ile Türkiye'de daha önce kullanılmamış olan yeni teknolojileri de müşterilerinin hizmetine sunuyor. Detaylı tüm bilgilere ve demo versiyonlarına www.angart.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Angart Bilişim Genel Müdürü Uğur POLAT'ın yaptığı açıklamaya göre;

"Birçok bireysel kullanıcı antivirüs programı kullanmıyor ve kendilerini koruma altına almıyor. Daha da kötüsü çok çeşitli yollar ile bilgisayar sistemlerinin kötü amaçlı saldırı, casusluk, veri hırsızlığı vb. gibi emeller için bir geçiş kapısı olarak kullanıldığının farkında değiller. Angart Bilişimin kuruluş amacı; Norman güvenlik çözümlerinin kullanıcılarına sunduğu üstün teknoloji ile kurumsal ve bireysel kullanıcılara kendilerini ve sistemlerini korumada etkin yolları öğretebilmek ve en önemlisi tüketicilerdeki bilinçlenmeyi arttırabilmektir. Bunu gerçekleştirebilmek için tüm olanaklarımızı ve birikimlerimizi kullanacağız ve bu alanda farkındalık yaratacağız."

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları