Office 2007 Workshop gerçekleştirildi

23 Haziran 2007'de hiçbir soru cevapsız kalmadı!

Office 2007 Workshop

CHIP Türkiye ve Bilge Adam Bilgi Teknolojileri Akademisi işbirliği ile gerçekleştirilen Office 2007 Workshop Kadir Has Üniversitesi'nde gerçekleştirildi. CHIP Online'da en aktif üyelerimizin bedava katılım hakkı kazandığı seminerde Office 2007 paketinde yer alan programlar anlatıldı. Sıcağa rağmen seminere katılım yüksekti. Seminer boyunca Word, Excel, Powerpoint, Outlook 2007'nin hakkında detaylı bilgiler verildi ve katılımcıların soruları cevaplandı.

Önümüzdeki günlerde de CHIP Online'da çok yorum yapan, forumlarda aktif katılım gösteren, uzmanına sor gibi köşelerde katkılarda bulunan ziyaretçilerimize böyle sürpriz hediyeler dağıtacağız.

Office 2007 Workshop hakkında katılımcı yorumlarından bazıları:

"Gelişmeler hakkında yapılan bilgi aktarımları sektöre daha çabuk adapte olmamız açısından oldukça faydalı. Bu yüzden hazırladığınız semineri olumlu buluyorum. Özgür beye de akıcı anlatımından dolayı teşekkür ederim."

"Güzel püf noktaları ele alınmış. Başarılı bir seminerdi."

"Kısa günün uzun ders saatlerinde güncel hale gelen bir programın eksik yönlerini öğreniyor olarak ayrılmamız günün yorgunluğunu unutturmuş oluyor. İlginizden ve hizmetlerinizden dolayı çok teşekkür ederim."

"Öncelikli olarak arada önceki versiyonlara göre çok büyük farklar var. Elbette bu kadar farklılıklar olunca da bu konuda uzman kişi veya kişilerden bilgi almak doğru ve mantıklı. Gerek verilen seminerin ortamı gerekse de nasıl verildiği olsun çok önemli detaylar, bu konuda başarılı bir seçim yapılmış. Bu yüzden mekan güzel anlatan kişi de profesyonel olunca ortaya güzel bir sonuç çıkıyor. Teşekkür ederim."

İleride düzenlenecek workshop'lar için http://www.chip.com.tr/workshop/ adresini takip edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları