Ömür boyu Linux'çu olmak 150 dolar

Ömrünüzün sonuna kadar Linux'çu olmaya ne dersiniz? İşte bunun getirisi ve bedeli...

Ömür boyu Linux'çu olmak!

Açık kaynak kodlu işletim sistemi Linux'u destekleyen Linux Vakfı, gelir modelini yeniden düzenliyor. Şimdiye kadar hem vakfa destek olmak için, hem de @linux.com uzantılı kişiye özel e-posta adresine sahip olmak için yıllık üyelik aidatı ödeyen üyeler, bundan sonra tek bir ödeme ile ömür boyu kendi e-posta adreslerini kullanabilecekler.

Üstelik bununla da bitmiyor. Linux Vakfı, bunun sadece bir destek modelinden fazlası haline gelmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Yeni yapılan anlaşmalarla artık yıllık aidat ödeyen Linux Vakfı üyeleri Lenovo marka bilgisayarları tam %40 indirimli alabilecekler. Dell ve HP marka cihazları satın alırken ise, firmaların çalışanlarına sunduğu indirim koşullarının aynısından yararlanabilecekler.

@Linux.com uzantılı alan adına ömür boyu sahip olmanın bedeli 150 dolar olarak belirlendi. İndirimlerden faydalanmak için ise yıllık olarak 99 dolarlık üyelik aidatı ödemek gerekiyor. Linux Vakfı'nın ömür boyu üyelik ile sunduğu tüm avantajları şu adresten okuyabilirsiniz (İngilizce).

Okuyucu Yorumları