OnePlus One JBL Special Edition geliyor!

Zaten iyi bir telefon olan OnePlus One, bu özel sürümüyle şimdi daha da etkileyici!

OnePlus'ın özel sürümü geldi!

OnePlus One'ın üreticisi OnePlus, ses elektronikleri şirketi JBL ile ortaklık anlaşması imzaladıklarını duyurdu. Ortaklık sonucunda ortaya çıkan JBL E1 + kulaklıkların yanında, iki firmanın OnePlus One'ın özel bir sürümü üzerinde çalıştıkları anlaşıldı.

JBL Special Edition OnePlus One'ın detayları resmi olarak duyurulmasa da OnePlus'ın Çince forumlarında bazı detaylara ışık tutuldu. Buna göre JBL Special Edition OnePlus One'ın ¥2.199 (yaklaşık 348 dolar) fiyattan satışa sunulacağı anlaşılıyor. Bir başka detay ise telefonun resmi Çin web sitesinin onu 17 Ekim'de satışa sunmaya başlayacağı.

Çin'de satışa sunulmasının bir gün ardından cihaz, diğer bölgeler de satın alınabilir olacak. Ancak bu diğer bölgelerin hangileri olduğu, şimdilik belirsiz. Yeni sürümün 16GB'lık bir OnePlus One'dan, çift hoparlörlü bir JBL düzeninden ve özel ekolayzırdan oluşacağı, bu sayede size müziğiniz üzerinde daha yüksek bir denetim sunacağı söyleniyor. Pakete yeni JBL E1+ kulaklıkları da dahil olacak. Bu kulaklıklar, ayrı olarak yaklaşık 65 dolara satılıyor.

Okuyucu Yorumları