Online Fotoğraf İşlemleri

Online hizmet veren araçlar sayesinde dijital fotoğraflarınızı CD'ye kaydetmekten fazlasını yapın

Online Resim Araçları

Bilgisayarınızda bulunan yüzlerce resmi bir yığın halinden kurtarıp, eğlenceli ve işe yarar hale getirebilirsiniz. Fotoğraflarınız üzerinde hafif oynamalar yaparak daha profesyonel görünmelerini sağlayabilir, resimlerinizi arkadaşlarınızla hızlı bir şekilde paylaşabilir ya Photocastler oluşturabilirsiniz. Bunları yapmak için de pahalı yazılımlara ya da yüksek yazılım kullanma bilgisine de gerek yok.

İnternet üzerinde online olarak resim düzenleme aracı sunan birçok site bulunmakta ve Chip Online olarak bunların içlerinden seçtiklerimizi sizlerle paylaşıyoruz.

Fotoğraflarınızı Paylaşın

Fotoğraflarınızı Paylaşın

www.hello.com sayesinde sevdiklerinizle ve dostlarınızla fotoğraflarınızı en eğlenceli şekilde paylaşabilirsiniz.

İnternet sitesi üzerinden Hello'ya üye olun ve sonrasında indireceğiniz 1.5MB'lık yazılım sayesinde yepyeni bir resim paylaşma programına sahip olun. Programı kurduğunuzda tıpkı MSN Messenger ya da Yahoo Messenger'da olduğu gibi bir kullanıcı giriş paneliyle karşılaşacaksınız. İndirme işleminden önce indirdiğiniz bilgileri girerek anlık işlem pencerenizi açabilirsiniz.

Sade ve kullanımı kolay modülünüze ulaştıysanız artık tek yapmanız gereken Hello kullanan arkadaşlarınızla "Send Pictures" düğmesini kullanarak en sevdiğiniz resimleri paylaşmak. Program resimlerinizi bir e-posta iletisi ya normal bir upload işleminden çok daha süratli bir biçimde karşı tarafa ulaştırıyor. Arkadaşlarınızla sohbet ederken fotoğraflarınızı her birine aynı anda gönderebilirsiniz.

Resimlerinizi Düzenleyin

Resimlerinizi Düzenleyin

www.snipshot.com internet üzerinden ücretsiz olarak hizmet veren oldukça başarılı ve kolay kullanımlı bir resim düzenleme servisidir.

Snipshot resim düzenleme aracı sayesinde bilgisayarınızda bulunan herhangi bir resim dosyasını yeniden boyutlandırabilir, kesebilir, ters döndürebilir, renk ayarlarıyla oynayabilir kısacası kolay ve hızlı şekilde editleyebilirsiniz.

AJAX tabanlı basit bir kullanıcı arabirimi kullanan Snipshot, 10MB ya da 5000 x 5000 piksele kadar olan tüm resimlerinizi düzenlemenize izin veriyor.

Canlı Makyaj

Canlı Makyaj

www.lookwow.com adresine girdiğinizde bir online makyaj aracını karşınızda buluyorsunuz. Vesikalık fotoğraflarınızı Lookwow'a yükledikten sonra çeşitli filtreler uygulayarak görünüşlerini değiştirebilirsiniz.

Tamamen ücretsiz bir araç olan Lookwow, sayesinde vesikalık resimde bulunan kişinin ten rengini, diş rengini değiştirebilir, ciltteki lekeleri yok edebilir, bolce bronzlaştırabilir ya da dudakları dolgunlaştırabilirsiniz.

Kullanımı oldukça kolay olan araç sayesinde yepyeni yüzler ortaya çıkartabilir herkesi şaşırtabilirsiniz.

Resimleri Filtreleyin

Resimleri Filtreleyin

Opanda, dijital fotoğraf yazılımları üreten bir firmadır. Resmi sitesi www.opanda.com adresinden yazılımlarını kullanıcılarıyla paylaşan site Opanda PhotoFilter adlı yazılımını kullanıcılara ücretsiz bir şekilde sunuyor.

Bilirsiniz ki bir fotoğrafı daha profesyonel göstermek, görünüme hoş bir hava katmak için filtre kullanılması gereklidir.

Kodak / Cokin / Hoya filtreleme araçlarını kullanan yazılım sayesinde tüm fotoğraflarınızı kolaylıkla profesyonelleştirebilirsiniz.

Opanda Photo Filter'i İndirin

Photocast Oluşturun

Photocast Oluşturun

Fotoğraflarınızı kısa yazılar eşliğinde ve Flash tabanlı bir şekilde slaytlar haline getirmek ve arkadaşlarınızla paylaşmak isterseniz en büyük yardımcınız Filmloop olacaktır.

Filmloop fotoğraflarınızı kullanarak Photocast oluşturabileceğiniz ücretsiz, kolay kullanımlı ve en başarılı yazılımlardan biri.

Filmloop Studio'yu kullanarak resimlerinize çerçeveler, konuşma balonları ya da süslü efektler de ekleyebilirsiniz.

Filmloop'u İndirin

Fotoromanınızı Hazırlayın

Fotoromanınızı Hazırlayın

Captioner, PHP bir site üzerinde çalışan ve resimlerinize konuşma balonu ekleyerek karikatürize etmenize yarayan kolay kullanımlı basit ara yüzlü online bir fotoğraf aracıdır.

Konuşma balonunuzu ekleyeceğiniz resmi "göz at" kısmından bilgisayarınızda bularak Captioner'a yükleyin. Yükledikten sonra konuşma balonlarınızı resme göre sürekle bırak yöntemini kullanarak dilediğiniz yere koyun ve içini doldurun hepsi bu kadar.

Fotoğraflarınızı Nette Ölümsüzleştirin

Fotoğraflarınızı Nette Ölümsüzleştirin

Fotoğraf yükleme merkezlerinin en eskilerinden ve bilindiklerinden olan Imageshack, ilk günkü çizgisinden ödün vermeden yayın hayatına devam eden bir site.

Imageshack.us'ye "jpg, jpeg, png, gif, bmp, tif, tiff, swf" formatında 1,5MB'ta kadar olan tüm dosyalarınızı upload edebilir ve linklerini dilediğiniz yerde özellikle forumlarda kullanabilir, dilediğiniz yerden ulaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken yüklemek istediğiniz resmi yolunu siteye bilgisayarınızdan gösterip upload tuşuna basmanız ve yükleme sonucunda Imageshack.us tarafından verilen linkleri unutmamanız için kaydetmek.

Okuyucu Yorumları