OPPO, Android 7.1 İle Çalışan R11 Telefonunu Duyurdu!

Oppo, güçlü arka ve ön kameralarla gelen yeni Android 7.1'li telefonunu ortaya çıkardı!

OPPO'dan yeni telefon!

Samsung kadar kulağa aşina gelmese de, OPPO 2008'den beri cep telefonları üreten ciddi bir teknoloji markası. Neredeyse on yıldır mobil telefon üreten Çinli elektronik üreticisi, akım markalara kıyasla tasarım, kalite ve fiyat konusunda avantajlar sunuyor.

OPPO, Android 7.1 İle Çalışan R11 Telefonunu Duyurdu!

OPPO bugün en yeni telefonu olan R11'i dünya ile tanıştırdı. Öne çıkan özellikleri arasında çift-lens sistemi ile çalışan 20MP ve 16MP kameraları var. Sadece yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çekmek ile kalmayan cihaz ayrıca 2x optik yakınlaştırma özelliğine sahip. Eğer bu çift-letsli arka kamera seti size yetmiyorsa, R11 ayrıca 20MP ön kameraya da sahip.

Telefonun diğer özellikleri ise şunlar: 5.5-inç 1080p AMOLED ekran, Qualcomm Snapdragon 660 işlemci, 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı. Cihaz 2,900mAh pili ve Android 7.1 işletim sistemi ile güç ve enerji tasarrufu konusunda da oldukça sağlam bir duruşa sahip.

Şimdilik OPPO R11'in fiyatı konusunda bir açıklama yok, ancak telefonun 10 Haziran'da piyasaya sürüleceğini biliyoruz. Cihaz ayrıca siyah, Gül Altın ve Altın renk seçenekleri ile satışa çıkacak.

Okuyucu Yorumları