Oturma odasında 3D heyecanı!

Oturma odasında 3D heyecanı için Panasonic 3D Full HD ürün ailesi! İşte detaylar...

Oturma odasında 3D heyecanı!

Evleri 3D heyecan dalgası sarıyor, Panasonic, Full HD 3D ürünleriyle sizleri bir sonraki boyuta davet ediyor.

Tüm dünyayı saran 3D dalgası, dünya devi Panasonic'in Full HD 3D teknolojisinde çığır açan ürünleriyle Türkiye'ye geldi. Panasonic'in ilk Full HD 3D TV serisi olan VIERA NeoPDP Full HD 3D TV VT20'nin yanı sıra Full HD 3D Blu-ray oynatıcı DMP-BDT300 de sinema tutkunu evlerde yerini almaya hazırlanıyor.

Hem 50 hem de 65 inçlik modelleriyle Türk tüketicisinin televizyondan beklentisine yeni bir boyut katacak olan Panasonic VIERA NeoPDP Full HD 3D TV VT20, üç boyutlu görüntüde ve geniş ekranlı televizyonlarda en mükemmel sonucu veren plazma teknolojisiyle donanmış olarak geliyor. VIERA NeoPDP Full HD 3D TV VT20, 3D'nin yanı sıra iki boyutlu görüntülerde de mükemmelliği yakalıyor. Hem 2D hem de 3D görüntülerde üstün performansı çekici fonksiyonlarla birleştiren, metalik tasarımlı VIERA NeoPDP Full HD 3D TV VT20, ultra-modern ince gövdeye sığdırılmış ileri teknoloji ile dikkat çekiyor. Göz alıcı tasarımının yanı sıra, High Contrast Filter ile ekrandaki yansımalar da tarihe karışıyor. 50 ve 65 inçlik modellerin her ikisi de 600 Herz Sub-field Drive Intelligent Frame Creation Pro, 1080 satırlık (Full HD) hareketli görüntü çözünürlüğü, Infinite Black Pro (5.000.000:1'in üzerinde doğal kontrast) özellikleri sayesinde izleyiciye eşsiz bir deneyim yaşatıyor. 3D kavramını eğlence boyutunun daha da ötesine taşıyan THX® onaylı gerçekçi görüntüler filmden belgesele, spordan video çekimlerine dek pek çok alanda kullanım seçeneği sunuyor.

VIERA NeoPDP Full HD 3D TV VT20

VIERA NeoPDP Full HD 3D TV VT20

VIERA NeoPDP Full HD 3D TV VT20'nin sunduğu keyif, dünya çapında büyük beğeni toplayan Blu-ray oynatıcı DMP-BDT300 ile tamamlanıyor. Geniş hacimli Full HD 3D filmleri işlemek için yeni geliştirilen UniPhier LSI çip sayesinde 3D'de mükemmelliği yakalayan DMP-BDT300, 3D kapasiteli televizyonlarla kusursuz uyum içinde çalışıyor. DMP-BDT300, 3D gösterim özelliklerinin yanı sıra hem iki boyutlu Blu-ray diskler hem de DVD formatı için ideal bir seçim.

Panasonic'in 3D alanına katkısı elbette sadece 3D TV ve Blu-ray oynatıcılarla kalmıyor. Kullanıcının ilgili içeriğe erişebilmesi için 3D teknolojisine uçtan uca desteğini her fırsatta sergileyen teknoloji devi, faaliyetlerini dünyanın en yüksek bütçeli 3D filmi olan Avatar'ın sponsorluğunun yanı sıra yönetmenlerle görüntü uzmanlarını bir araya getirdiği Hollywood Laboratuarları'nda 3D içeriği zenginleştirmek üzere yürüttüğü projeler, profesyonel kameralardan 3D şifreleme araçlarına dek entegre çözümler, 2010 Vancouver Kış Olimpiyat Oyunları'nın 3D çekimleri ve 2010 Fransa Açık Tenis Turnuvası'nın 3D yayınlanması gibi benzersiz çalışmalarla da taçlandırıyor.

VIERA NeoPDP Full HD 3D TV VT20 televizyonlar mayıs ayı ortasında 6.999 TL KDV dahil tavsiye edilen satış fiyatıyla Türkiye'yle buluşuyor. Televizyonla birlikte iki adet gözlük de Panasonic tarafından ücretsiz sağlanıyor.
Panasonic 3D Blu-ray oynatıcı DMP-BDT300 de yine mayıs ayı ortasında 1.799 TL KDV dahil tavsiye edilen satış fiyatıyla tüketicinin beğenisine sunuluyor.

Ayrıntılı bilgi edinmek için www.panasonic.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları