Overclockçuların tercihi onlar oldu!

Futuremark'ın testleri ve araştırmaları, overclock tutkunlarının tercihlerini ortaya koydu...<br />

Overclockçuların tercihi!

PC benchmark sağlayıcısı Futuremark'ın kısa bir süre önce açıklanan sonuçları, usta kullanıcılar ve hardcore overclock meraklılarının ilk tercihlerinin ASUS ROG olduğunu gösteriyor.

PC ayarlama (tweak) ve overclock dünyasında, Futuremark kadar ön plana çıkan çok az sayıda isim bulunuyor. Şirket, global olarak kullanıcılar tarafından sunulan ve kullanılan Futuremark ürününe göre sıralanan en iyi performans skorlarını içeren Onur Listesinin en son sonuçlarını kısa bir süre önce yayınladı.

Sunulan skorların tamamının online olarak doğrulanabilir olduğu listede, dokuz kategorinin yedisinin en üst sırasında ASUS ROG bileşenleri ile kurulan sistemler bulunuyor. Bu, yüksek performans ve özellikle de overclocking zaferi arayanlar için ASUS'un farkını gösteriyor.

ASUS Oyuncular Cumhuriyeti

ASUS Oyuncular Cumhuriyeti

Futuremark raporunda bulunan overclock meraklıları, dijital ve analog güç yönetimi tasarımlarını birleştiren, Extreme Engine Digi+ ile donatılmış olan Rampage III Extreme anakart gibi önde gelen ASUS Oyuncular Cumhuriyeti (ROG) ürünlerini kullanıyorlar. Futuremark kullanıcıları ayrıca Super Hybrid Motoru ile ROG MATRIX 5870 grafik kartının anlık performans artışları sağladığını ve ARES çift grafik işlemcili mega grafik kartının kısa bir süre önce ortaya çıktığını belirtiyorlar.

ASUS ROG bileşenleri sahip olduğu gücü son damlasına kadar kullanmaya çalışırken, makul ve erişilebilir sayısız overclocking ve ayarlama özellikleri de içeriyor. Yüksek performans sağlayan sayısız teknoloji ve uygulamaya ASUS Oyuncular Cumhuriyeti' nin en yeni ürünleri ile ulaşmak mümkün.

ASUS, hem yeni hem de deneyimli kullanıcılar için dünya rekorlarını yeniden kırma yollarını göstererek, en uçta PC performansı alanında yeniliklere devam ediyor. ASUS'un daha heyecan verici ve ödüllendirici PC deneyimine sağlamaya yönelik taahhüdü yeni ürünleriyle de devam ediyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları