Oyun devinden PC'de oyun açıklaması!

"PC'de oyun oynama devri bitmiştir" diyenler... Oyun devinden gelen bu sözleri dikkatli okuyun!

Hani PC'de oyun bitmişti?

Özellikle oyun oynamak için bir sürü platform bulunmakta. Bunlardan Xbox 360 önümüzdeki Kasım ayında 6 yaşına giriyor, PS3 ve Wii ise 5 yaşına... PC ise sizden bizden daha yaşlı. EA de bu konuda PC platformunun hâlâ çok genç ve gelişmeye devam eden bir platform olduğunu savunurken, kendi firmaları için ayrı bir önem taşıdığını ve PC platformunun firmanın temel taşlarını oluşturduğunu da belirtiyor.

"Kullanıcı safhası gerçekten çok büyük." diye konuşan EA Games başkanı Frank Gibeau, Gamasutra'ya yapmış olduğu açıklamada "PC için satışlar belki de büyük bir problem fakat PC download'ları inanılmaz derecede yüksek..." şeklinde devam ederken, "Bizim açımızdan, aşırı derecede sağlıklı bir platform. Bizim en büyük platformumuz olmaya çok yatkın." cümlelerini de ekliyor.

Gamasutra'ya bu şekilde demeçler veren Gibeau, bu sözlerle PC platformunun konsollardan üstünlüğünü bir kez daha ortaya koyuyor. Bilindiği gibi konsolların belirli bir ömürleri varken, PC'lerin ise sürekli değişebilme özelliği var.

Okuyucu Yorumları