Özel dosyalarınızı bedavaya şifreleyin!

PC'nizde size özel dosyalar mı var? Bu bedava yazılım, hepsini sizin için koruma altına alacak...

Dosyaları bedava şifreleyin!

Eğer bilgisayarınızdaki bazı dosyaların sadece size özel olmalarını istiyorsanız bunun için farklı yöntemler uygulayabilirsiniz. Fakat Conceal adlı ufak ve ücretsiz bu program tüm ihtiyaçlarınızı tek başına karşılayabilir.

Windows XP, Vista ve Windows 7 ile kullanabileceğiniz Conceal, kısa kurulumunun ardından kullanıma hazır hale geliyor. Programı çalıştırdıktan sonra karşınızda iki seçenek görecekseniz. Bunlardan soldaki dosyaları şifrelemeye, sağdaki ise şifrelenmiş dosyaları açmaya yarıyor. Bir dosyayı şifrelemek için tek yapmanız gereken, sürükleyip şifreleme simgesinin üzerine bırakmak.

Bundan sonra program size belirleyeceğiniz şifreyi ve şifrelenmiş dosyayı nereye kaydetmek istediğinizi soracak. Eğer dilerseniz Opions bölümünde farklı şifreleme yöntemleri de kullanabilirsiniz. Şifrelenmiş dosyayı ise bu kez üzerinde anahtar simgesi olan bölüme sürükleyip bırakabilirsiniz. Conceal şifrenizi ve dosyayı nereye açmak istediğinizi soracak.

Eğer siz de özel dosyalarınızı başkalarından korumak istiyorsanız bu adresten Conceal'i ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları