Parasını yöneten 1000 kişiye futbol topu!

Bu tarihlerde Finansal Futbol oynayan ilk 1000 kişi, futbol topu sahibi oluyor.

1000 kişiye futbol topu!

Visa Europe Türkiye, finansal okuryazarlık düzeyini artırmak üzere gençlere sunduğunu Paramı Yönetebiliyorum eğitimini futbolla birleştirdi. Finansal okuryazarlık bilgisini futbol coşkusuna taşıyan Finansal Futbol oyunu ile gençler, ekran başında finansal bilgilerini güçlendirirken, keyifli bir futbol deneyimi de yaşıyor. Spor Toto Süper Lig heyecanı başlarken, gençleri Finansal Futbol oyununda bir de sürpriz bekliyor. 29 Ağustos – 15 Eylül tarihleri arasında Finansal Futbol oynayan ilk 1000 kişi, futbol topu sahibi oluyor.

Visa Europe Türkiye'nin, T.C. Kalkınma Bakanlığı, UNDP, Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği ortaklığı ve 23 üye bankasının desteği ile 2009 yılında hayata geçirdiği finansal okuryazarlık programı Paramı Yönetebiliyorum kapsamında futbolseverlere sunduğu Finansal Futbol, www.paramiyonetebiliyorum.net/finansal-futbol.aspx adresi üzerinden online olarak oynanıyor.

Bilgisayar başında futbol heyecanı yaşatan Finansal Futbol'da, oyuncuların bütçe, yatırım ve birikim gibi finansal konularda sahip olduğu bilgiler onları, şampiyonluğa taşıyor. 29 Ağustos – 15 Eylül tarihlerinde Finansal Futbol oyununu oynayan ilk 1000 kişi ise sadece şampiyonluk için yarışmıyor, futbol topu kazanma şansı da elde ediyor.

Okuyucu Yorumları