PBX, MX-ONE ve SME ürünlerinde yenilik

CPG Ericsson ile başladığı 'Premium Partner' programına Aastra Technologies ile devam ediyor.

CPG büyüyor

CPG, 'Premium Partner' programını Aastra Technologies ile daha da ileriye götürüyor.

Kurumsal ses, veri ve görüntü iletişimi alanında Türkiye'nin önde gelen şirketlerinden olan CPG, Ericsson ile başladığı 'Premium Partner' programına Aastra Technologies ile devam ediyor. Aastra Technologies'in 1 Mayıs 2008 itibari ile Ericsson PBX ürünlerini kendi bünyesine katmasının ardından, CPG'nin 2000 yılından beri Ericsson ile yürüttüğü başarılı işbirliğini Aastra Technologies ile daha da güclendirerek sürdürmesi yönünde anlaşmaya varıldı. Bugüne kadar gerçekleştirdiği başarılı projelerle, Ericsson' un en yüksek iş ortaklığı seviyesi olan 'Premium Partner' programı seviyesine ulaşmış olan CPG; Ericsson'un PBX, MX-ONE ve SME ürünlerini kullanan tüm müşterilerine bundan böyle Astra güvencesiyle hizmet vermeye devam edecek.

Bugüne kadar başarı ile oluşturduğu güven ve hizmet kalitesinin devamlılığına şimdi Aastra'nın vizyonunu da ekleyen CPG, uzman mühendislik ekibi, geniş bayi alt yapısı, etkin teknik servisleri ve iş ortakları ile müşterilerinin 'ses, veri ve görüntü iletişiminde çözüm ortağı' olma yolunda hizmet kalitesini daha üst düzeye taşıyor.

Aastra Technologies Hakkında
Aastra, tüm dünyada, küçük ve büyük ölçekli kurumların, iletişim altyapısını kurmayı ve bütünleşik iletişim çözümleri ile geliştimeyi kendisine hedef edinmiş global bir şirkettir. 1 Mayıs itibari ile, Ericsson'un PBX ürünlerini kendi bünyesine katan Aastra'nın amacı, 30 yıl ve üzeri geçmişi olan Ericsson'un, kaliteli ve ürün çeşitliliği ile kurumsal iletişimde kurduğu liderlik ve öncülük başarısını devralmak ve kendi dinamikliğini de katarak aynı yolda devam etmektir. Ericsson'un ve Aastra'nın tüm değerli müşterileri, bu satınalma sonucu ortaya çıkan know-how ve yeni ürün çeşitliliği sayesinde, geleceğin Bütünleşik Kurumsal İletişimine bir adım daha yaklaşmış oluyorlar.

Aastra Başkanı ve CEO'su Tony Shen "Aastra kurumsal iletişime % 100 odaklanmıştır" diyor. "Bu satınalma sayesinde, Kurumsal iletişimde lider bir oyuncu olarak konumlandık. Bu edinim; kurumsal iletişim için büyük bir fırsat olduğuna inandığımız ve küresel olarak birleşen pazarlarda izimizi genişleterek önemli bir dönüşüme öncülük edecektir.

Shen "Diğer endüstri oyuncuları hayatta kalmaya çabalarken Aastra birbirini izleyen başarılı yıllar geçirmiştir. Bunun ötesinde bu yıllarda bir çok kazanıma sahip olduk dolayısıyla süreci nasıl etkili yönetebileceğimizi biliyoruz - önümüzdeki yıl, heyecanla büyümemize devam edeceğiz." diye ekliyor.

Bilgi için:
CPG - 90 212 347 58 00

Okuyucu Yorumları