Performansıyla etkileyen projeksiyon cihazı!

Görsel performansı ile etkileyen projeksiyon cihazı, sunduğu özellikler ile dikkat çekiyor!

Projeksiyonda yüksek kalite!

Optoma'nın büyük mekanlar ve konferans salonları için özel ürettiği projeksiyon cihazları serisinin yeni üyesi 5000 ansilümen özelliği ile E8X74 XGA. Bu yeni ürün 1024 x 768 çözünürlüğü ile etkileyici bir görsel performans, şaşırtıcı detaylar ve temiz görüntü sunuyor.

Texas Instruments Dark Chip 3 teknolojisini kullanan DMD mikroçipi ile EX784 XGA en son BrilliantColor özelliklerini kullanabiliyor. Optoma cihazının kalitesinden ve parlak ve renkli görüntülerin kalıcılığından o kadar emin ki bu yeni cihazına 5 yıl garanti veriyor.

Optoma Türkiye Ülke Müdürü Kaan Kısakol'a göre "EX784 XGA benzersiz 5000 ansilümen teknolojisi ile özellikle en parlak sunumları tertemiz ve detaylı görüntülerle desteklemek için ideal. Büyük mekanlarda EX784 en iyi performansı sağlayacaktır."
Optoma ayrıca Creston Roomview teknolojisini kullanarak bir ağ üzerinden cihazın bütün özelliklerinin takip edilmesi ve kontrol edilmesine olanak tanıyor. Buna ek olarak EX784'ün üzerinde AMX kontrol sistemleri ile uyumlu bir AMX Dinamik Tanıma teknolojisi bulunuyor.

Daha fazlası ve EX784'ün temel özellikleri

Daha fazlası ve EX784'ün temel özellikleri

HDMI portu, VGA loop-through girişi ve komponent video girişleri ile EX784 bütün multimedya durumlara uyum sağlıyor.
ECO modunda EX784'ün öne çıkan bir 3000 saat lamba ömrü var. Cihazın teknik bakım ihtiyacını ortadan kaldıran "filtresiz" tasarımı ile bir araya geldiğinde EX784 oldukça ekonomik bir projeksiyon cihazı haline geliyor.

Optoma'nın bekleme modunda 1 watt'ın altında güç harcayan cihazlar konusunda dünya lideri olması yeni EX784'e de yansıdığı gibi, zamanlı ve hızlı kapanma özellikleri sayesinde Optoma'nın "çevre dostu" politikaları ile de uyumlu.

EX784 temel özellikleri

• XGA (1024 x 768) çözünürlük ile parlak ve temiz görüntü
• 5000 ansilümen ile parlak ve temiz projeksiyon
• HDMI Dijital Bağlantı ile HD görüntü
• 3000 saat lamba ömrü (ECO modunda) ile düşük maliyet
• Filtresiz teknolojisi ile bakım gerektirmez

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları