Pikachu Dansçısı Sahnede Söndü!

Güney Kore'deki Pokemon etkinliğinde bir Pikachu dansçısı sahnede "söndü", ortaya bu ilginç görüntüler çıktı!

Pikachu dansçısı sahnede söndü!

Dans edip, zıplayan bir Pikachu'dan daha eğlenceli bir şey varsa o da herkesin önünde dans eden, zıplayan ve sönen bir Pikachu olsa gerek.

Geçen hafta Songdo, Güney Kore'de düzenlenen Pokemon World Festival 2017'de Pokemon'un Pikachu'su kılığına giren 14 dansçı, hoş görünen danslarına başladılar. Ancak bir dakika sonra (1 dakika 1 saniye) bir Pikachu dansçısı, daha doğrusu en öndeki lider dansçı, yavaşça sönmeye başladı. Bu sırada bir değil, yedi görevli birden sahneye girerek sönen Pikachu'yu apar topar sahneden dışarı çıkardı.

Diğer dansçılar durumdan etkilenmedi ve danslarını sürdürdüler. Şarkının sonuna doğru (4 dakika 35 saniye) dansçı, alkışlar arasında yavaşça sahneye geri döndü ancak şanssızlıklar peşini bırakmamıştı. Tam arkadaşlarına katılacağı sırada Pikachu yine hava kaçırdı ve tekrar sahneden uzaklaştırıldı.

Dansçının böyle agresif bir şekilde dışarı çekilmesi, muhtemelen Pokemon tutkunlarının hoşuna gitmeyecek bir davranıştı (ya da belki de sönen Pikachu'nun içindeki dansçıya zarar vermesinden endişe etmişlerdi?). Bu arada gördüğümüz, 2017'de yaşanan ilk canlı performans kazası değil. Şubat'ta, BRIT Awards'ta pop şarkıcısı Katy Perry'nin bir dansçısı sahneden düşmüş, internette eğlence konusu olmuştu.

Okuyucu Yorumları