Plazma TV öldü diyenlere en güzel cevap!

Samsung Dünya'nın en ince Plazma TV'sini piyasaya sürdü; "Plazma öldü" diyenlere net bir cevap verdi

Hani Plazma TV ölmüştü!

Samsung Electronics, yepyeni plazma serisiyle yine iddialı... 2009 serisi plazma TV'ler inceliği ve enerji tasarrufu özellikleriyle dikkat çekiyor. Crystal Design konseptinin devam ettiği B850 plazmalar, yansımayı azaltan görüntü teknolojisinin yanısıra, 1920X1080p çözünürlük, Full HD gibi özellikleriyle sinema kalitesinde görsellik sunuyor. Enerji star 3.0 sertifikasına sahip 2009 serisi Samsung B850 plazma serisi, 2008 modellerine kıyasla yüzde 50'ye varan tasarruf sağlıyor. Üstelik "energy saving" modda çalıştırıldığında da yüzde 36'ya kadar daha az enerji tüketimi ile daha da ekonomik oluyor.

En İnce Plazma TV: Samsung B850

En ince LED TV rekorunu, plazma serisinde de rakiplerine kaptırmak istemeyen Samsung, B850 modelini 29.5mm inceliğinde üretti. Üstelik dahili dijital tuner ile bağlantı birimleri aşağıya doğru veya yanlara yerleştirilen TV, bu sayede duvarla arasında neredeyse hiç boşluk kalmadan mükemmel ve pratik bir şekilde monte edilebiliyor.

Bu plazma TV'yi Samsung ultra-ince duvar askı aparatıyla duvarınıza astığınızda bir resim çerçevesinden farksız duruyor. Berraklık ve hafiflik hissi uyandıran kristal tasarımın metalik bir dokunuşla birleştiği 50' inç ve 58 inç olmak üzere iki farklı ekran boyutu sunan Samsung B850, yaşam alanlarınızda müthiş bir şıklık sunuyor. (B850'nin alüminyum ayağını görmenizi şiddetle tavsiye ederiz.) Yalnızca zerafetiyle değil, üstün teknik özellikleriyle de göz kamaştıran Samsung B850'in fonksiyonelliği de artırıldı. Yeni [email protected] özelliği sayesinde, kablosuz DLNA, USB 2.0 Movie ve içerik kütüphanesi (2GB flash bellek) gibi pek çok fonksiyon barındırıyor.

Plazma TV öldü diyenlere en güzel cevap!

Plazma TV öldü diyenlere en güzel cevap!

Yenilenen arka panel teknoloijisi sayesinde renklerin daha doygun olmasını sağlayan Samsung B850, aynı zamanda 600Hz subfield özelliği ile saniyede 60 kare gibi bir hıza erişiyor ve çok daha doğal ve yumuşak sahneler sunuyor.

Cinema smooth özelliği ile de pekiştirilen hareketli görüntü teknolojisi, titreşim ve fluluğun oluşmasını önlüyor. Samsung B850 serisi, Full HD görüntü kalitesi (1920x1080p çözünürlük) ve cinema progressive film modu ile gerçek bir sinema ziyafeti yaşatıyor. B850'nin hızlı tepkime süresi ve dış mekan ışığını emerek, her türlü aydınlatma koşulunda yansımayı azaltıp en derin siyahları elde eden Ultra FilterBright Plus teknolojisi sayesinde görüntüler o kadar etkileyici ki inanamayacaksınız...

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları