Program kaldırmak bu araçla daha kolay!

PC'nizde onlarca yazılım yüklü ve hangisini kaldıracağınıza karar veremiyorsunuz... İşte çözüm!

Hangi programı kaldırmalı?

Windows'ta yeni yazılımları denemeyi seviyorsanız, bazı küçük sorunlarla da karşı karşıyasınız demektir. PC'nizin çabucak dolması, itinalı bir temizlik yapmak zorunda kalmak gibi... Bu konuda Windows'un program kaldırma aracının da size çok fazla yardım ettiği söylenemez.

Windows'un Program Kaldır işlevi, sisteminizde yüklü olan programları listelese de onların ne işe yaradığını, bir programı kaç kişinin sisteminden sildiğini size söylemiyor. Eski bir araç sayılmayacak Should I Remove It? ise Denetim Masası'ndan daha faydalı bilgiler veriyor, bu sırada aşırı bilgi ve işlevle de kafanızı karıştırmıyor.

Should I Remove It?'i çalıştırdığınızda PC'nizde yüklü programların bir listesini görüyorsunuz. Programların yanlarında kullanıcıların verdiği oylara göre 5 yıldıza kadar puanlar ve söz konusu programı kaldıran Should I Remove It? kullanıcılarının yüzdesi yazıyor. Daha fazla bilgi için programın adına tıklayabiliyor, programın sürümünü ve yükleme tarihinizi görebiliyorsunuz. "What is it?" düğmesi ise daha detaylı bilgiler edinmenizi sağlıyor.

Bir programı kaldırmaya karar verdiğinizde bunu Should I Remove It? içerisinden, direkt olarak yapmanız mümkün. Araç, düzenli olarak yüklü uygulamalarınızı gözden geçirmenizi de sağlayabiliyor.

İndirin: Should I Remove It?

Okuyucu Yorumları