PushBullet: Cepte olan her şey, anında PC'de!

Android cebinize gelen mesajlar ve hatta bildirimlerin tümü, anında PC monitörünüze gelsin!

Cepte olan her şey, PC'de!

Üretildiği günden bu yana büyük miktarda kullanıcıyı kendisine çekmeyi başarmış olan PushBullet isimli uygulama, günümüzde kendisini yenilemeye devam ediyor. Bilgisayar ve Android telefon arasında Chrome üzerinden bilgi aktarımı sağlamamıza imkan sunan uygulama, yeni Notification Mirroring özelliği ile eksik olduğu düşünülen tüm noktaları ortadan kaldırmış durumda.

Gelen yeniliklerin başında, telefon üzerinde gerçekleşen herhangi bir bilgilendirme mesajının, eşleştiği bilgisayar üzerinde uyarı olarak beliriyor olması yer alıyor. Kısa mesajlar, elektronik postalar ve hatta gelen aramalar bile Chrome notifications aracılığı ile bilgisayar ekranımızın sağ üst tarafında net bir şekilde beliriyor. Sadece uyarı kutuları olarak durmayan simgeler aracılığı ile doğrudan okuma yapabiliyor, genel bilgi alabiliyor ya da mesajları tamamen silebiliyoruz. Bilgisayar üzerinden silinen bilgilerin, telefondan da silinmesi uygulamanın dahilindeki bir diğer ince ayrıntı. Pek tabi günümüzde herkesin canını sıkan bilgilendirme bombardımanından kurtulmak için, uyarıların hangi uygulamalardan geleceğini bizzat seçebiliyoruz.

Her ne kadar bu kadar özelliği bir arada bulunduranbir uygulama olsa da, PushBullet'ın da bazı sorunları var. Bildirimler ne yazık ki Android 4.0 ve üzeri sürümlere sahip telefonlarda gözükebildiği gibi, cihazınızın sürümü en azından Android 4.3 değilse, ne yazık ki uyarıları kaldırma ya da hangi uygulamadan uyarı alacağınızı seçme gibi opsiyonlara ulaşmanız, en azından şimdilik imkansız.

Okuyucu Yorumları