Rambo 6 olacak mı? Stallone en net yanıtı verdi...

Sylvester Stallone, gelecekteki bir Rambo filminde John Rambo rolünü yeniden canlandırıp canlandırmayacağına dair soruya net bir yanıt verdi...

Rambo 6 olacak mı? Stallone en net yanıtı verdi...

David Morrell'in 1972 tarihli romanı First Blood'dan uyarlanan seride Sylvester Stallone ilk kez 1982 tarihli Rambo: First Blood'da eski Vietnam gazisiJohn Rambo rolünü üstlenmişti. Stallone yıllar içinde 4 kez daha ayrı rolü üstlendi. Son olarak 2019 yapımı Rambo: Son Kan'da izleyici ile buluştu. Peki, Rambo 6 gelir mi?

Stallone, Toronto Uluslararası Film Festivali'nde yaklaşan belgeseli Sly'nin tanıtımında bu soruyu yanıtladı ve Rambo karakterinden ayrılmaya hazır olduğunu söyledi. 77 yaşındaki oyuncu 'Yeni bir Rambo filmi yap' çağrılarına esprisi bir dille yanıt vererek "Rambo, onu bırakabilirim. Onun işi bitti sayılır, gerçi bir tane daha yapmak istiyorlar ama ben neyle savaşıyorum? Artritle mi (eklem iltihabı)" dedi.

Bu açıklama Stallone'un John Rambo'yu oynamayı bıraktığını söylediği ilk açıklama değil. Ünlü aktör Rambo: Last Blood öncesi de benzer açıklamalarda bulunmuş ancak seriye dönmeye ikna edilmişti. Ancak bu kez tonu daha net.

BAYRAĞI DEVRECEK Mİ?

Stallone daha önce Vietnam Savaşı sırasında geçen bir Rambo prequel serisine yönelik planlarını dile getirmişti. Stallone, Rambo karakterinin genç versiyonuna odaklanarak meşaleyi yeni bir oyuncuya devredebilir ve aynı zamanda projenin gelişimine de dahil olabilir.