S2 Son Silah, çok yakında geliyor!

Joygames'in yakında çıkacak bu oyununda sokak çetelerinin illegal işlerini siz engelleyeceksiniz!

Tamamen Türkçe bir MMO-FPS!

Joygame, oyunseverleri bilgisayar başına kitleyecek yeni oyunu S2 Son Silah'ı tanıtmaya hazırlanıyor. Haziran'da başlayacak olan bu oyun, sokak çetelerini, onların illegal işlerini ve bu çeteleri engellemek için var gücüyle çalışan polis kuvvetlerini konu alıyor.

15 – 25 yaş aralığındaki lise ve üniversite gençliğine hitap eden MMO-FPS türündeki bu oyun, Kore'de CJ GameLabs isimli oyun şirketi tarafından yaratıldı. Kore'nin deneyimli yapımcılarının eseri olan S2 Son Silah Joygame tarafından da Türk oyunseverlere sunulacak olan bu oyun, diğer oyunlarda yapıldığı gibi tamamıyla Türkçe dil, seslendirme ve lokalizasyonla diğer FPS oyunlarından farklı olmayı amaçlıyor. Oyunun yapımcıları aynı zamanda eski bir oyun olan Sudden Attack isimli oyunun da yapımcıları ve S2 için "S2 oyununda yeni nesil grafikler, eski oyunlarda olmayan özellikler, çok özel bir turnuva sistemi, daha çok adrenalin ve çok daha zevkli bir oynanış sunuyoruz. Bu oyunu eskisi ile kıyaslamayın, bu oyun kat ve kat üstün" diyorlar.

Her FPS türünde görmeye alışık olunan bomba modu ve ölüm oyunu modlarının yanı sıra oyuncuların hiç alışık olmadığı farklı oyun modlarını da S2 Son Silah oyununda görmek mümkün olacak. Yeteneğin ön planda olduğu bu oyun için ilerleyen zamanlarda oyunculara yönelik çok büyük turnuvalar da gerçekleştirilecek.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları