Samsung, 4 farklı Note 3 planlıyor olabilir!

Çok fazla Galaxy S4 sürümü olması kafanızı karıştırıyorsa, bir de bu Galaxy Note 3 haberini okuyun!

Galaxy Note 3 yağacak!

Güney Kore'den gelen son raporlara göre Samsung, Galaxy Note 3'ün bir değil dört farklı sürümünü ortaya çıkarabilir. Dedikoduya her ne kadar şüpheyle yaklaşmamız gerekse de Samsung'un Galaxy S4'te benzer bir strateji izlediğini biliyoruz.

ETNews web sitesine göre Eylül ayında ortaya çıkacak olan Galaxy Note 3, farklı teknik özellik seçenekleriyle sunulacak. Yeni Note 3'ler arasında üst düzey teknik özelliklere sahip bir Note 3, kısıtlı sayıda üretilecek bir model, LCD ekranlı daha uygun fiyatlı bir model bulunacak.

En üst düzey Galaxy Note 3, rapora göre 13 megapiksellik bir kameraya sahip olacak ve "yüksek kalitede maddelerden" üretilmiş olacak. Yani Samsung, sonunda cebinde alüminyum gibi plastikten farklı bir maddeyi kullanmayı düşünüyor olabilir. Bu Note 3'ün ekranı ise "kırılmayan" AMOLED olacak.

ET News'a göre diğer modeller, eskisi gibi plastik olacak. Bu Note 3'lerden biri 13 megapiksellik bir kamerayla gelecek ancak "geleneksel" AMOLED ekrana sahip olacak.

Rapor, işlemci, RAM ve diğer teknik özelliklerin modelden modele değişip değişmediği konusunda herhangi bir bilgi vermese de böyle bir farklılık olması da muhtemel.

Okuyucu Yorumları